Modă

Cum să arăți mai suplă decât ești? Sfaturi pentru femeile plinuțe

Pentru majoritatea femeilor, burtica reprezintă inamicul public numărul 1. Și, culmea, cu ea este cel mai greu de luptat! Dar există destule posibilități de a masca zonele cu probleme.
In principiu, pentru a face acest lucru, trebuie să evitați bluzițele prea scurte sau prea mulate. Ele nu fac decât să scoată în evidență colăceii de pe abdomen.
Același lucru se aplică și rochiilor : modelele mulate trebuie pur și simplu evitate.
Rochițele ideale sunt cele mulate până sub sâni, iar apoi cloșate. Burtica va fi “protejată” și de rochiile de tipul “siluetei A”. Bluzele și rochiile multicolore sunt de asemenea ideale, ele mascând ceea ce vrem să nu se vadă.

Cum să-ti evidențiezi calitățile
Multe din femeile care au burtică încearcă să-și scoată în evidență picioarele frumoase. Acestea pot fi puse în valoare cu ajutorul unei fuste strâmte. Cea mai indicată este cea lunga până la genunchi și cu cordon în talie. Chiar și atunci când alegeți pantaloni, e bine să-i alegeți cu talie ridicată. Ele strâng burta și vă scot în evidență silueta. De asemenea , pantalonii înguști maschează abdomenul mai plinuț. Combinați fustele și pantalonii strâmți cu bluze mai lărguțe sau cu sacouri mulate.

Sub puloverele XXL burtica se pierde
Un pulover XXL poate concura chiar un palton sau un sacou, având în vedere nu numai că aratsa bine, dar si țin de cald. In plus, sub grosimea lor, nu se mai zăresc colăceii de pe burtică. Dacă puloverul XXL arată prea lalâi, combinați-l cu o curea groasă. Puloverele groase arată mult mai bine purtate cu pantaloni stramți sau cu fuste scurte. Această combinație inspiră feminitate, ține de cald și…ascund burtica!

Cine vine în ajutorul siluetei?
Ținutele negre au fist și rămân varianta clasică pentru ca o femeie să pară suplă. O bluză neagră, combinată cu un cardigan ușor sau cu un sacou arată foarte șic. Contrastul dintre culorile deschise și cele inchise pune în valoare silueta și abate atenția de la “zona cu probleme”. Chiar și un costum ( sacoul cu pantaloni) clasic negru, te va face să pari suplă. Dacă negrul este prea tern, jucați-vă cu accesorii colorate. Și asta abate atenția de la zonele cu probleme.

Feriți-vă de tocuri!
Se știe, încălțămintea cu tocuri lungește, vizual, silueta și maschează micile imperfecțiuni. Însă dacă burtica este mult prea mare, tocurile înalte pot avea un efect contrar : multe femei își schimbă pozitia, datorită lor, iar burtica iese și mai mult în evidență. Cui îi plac tocurile, trebuie să fie mereu atentă la poziția corpului!

Umerii lați
Dacă vreți să vi-i mascati, alegeți pulovere și bluze cu mâneci pornind din umeri. Ideale sunt mânecile de tipul “liliac” sau “kimono”. O croială mai largă echilibrează umerii , facându-i să arate mai mici.
Micile volănașe de pe mâneci, țesăturile care “cad” ușor sau bluzele transparente sunt și ele în măsură să mascheze acest defect. Mai puteți să combinați rochiile și bluzele cu un bolero. Atrageți atenția cu un decolteu frumos sau cu niște pantaloni înguști, care să vă pună în evidență picioarele frumoase.

Mai bine nu!
Deși rochiile si bluzele cu umerii goi arată minunat, mai ales vara, renunță la ele! Ele nu fac decât să sublinieze brațele plinuțe si umerii măricei! Evitați de asemenea tricourile cu mânecile mulate!

Sursa : www.garmoniazhizni.com

Publicitate