Modă

Nu fi penibilă! 7 cazuri în care tocurile nu au ce căuta

Aveți perfectă dreptate: încălțămintea cu tocuri este, într-adevăr, cea mai feminină și cea mai elegantă. Ea face parte din garderoba oricărei femei, iar femeile o poartă, mai des sau mai rar. Dar oare este întotdeauna indicată o încălțăminte cu tocul înalt? Nicidecum! Site-ul just-lady.me a identificat 7 astfel de situații în care tocurile sunt precum nuca-n perete. Așadar, spune NU unor astfel de combinații:

1.NU – tocuri și trening

Chiar dacă această combinație bizară a reprezentat, la un moment dat, un trend în rândul vedetelor de pretutindeni, în viața de zi cu zi o astfel de cuplare a pantalonilor de trening cu niște pantofi cu tocul foarte înalt nu numai că arată straniu, ci de-a dreptul lipsit de gust.

2. NU tocurilor de tipul “copite”!

De fiecare dată când am putea jura că astfel de încălțări au fost demult aruncate la lada de gunoi a istoriei, parcă e un făcut: a doua zi sigur vom întâlni pe stradă pe cineva care să poartă astfel de orori! Te implorăm, spune-le un NU hotărât!

3. NU tocurilor combinate cu o ținută neglijentă!

Un tricou șifonat, un păr nespălat și ciufulit, niște blugi roși până la epuizare  – oare chiar ți se pare că o astfel de ținută va deveni una extrem de stilată, dacă te vei cocoța pe tocuri? ..

4. NU “glamour”-ului …glamouros!

A exagera cu “dulcegăreala” este foarte simplu. Iar dacă te cincentrezi puțin, îți vei aminti cu siguranță că un astfel de stil a fost ultima oară la modă undeva, prin îndepăratul an 2000…

5. NU : renunță la sexualitatea forțată și la dorința de a epata

Ca și în cazul precedent, dacă vei îmbrăca ceva extrem de “hot” , nu are sens să-i accentuezi sexualitatea încălțând și niște tocuri exagerat de mari. Nu vei arăta deloc provocator, cum iți dorești, ci mai degrabă vulgar.

6. NU combinației dintre un look romantic și niște pantofi de culoarea neagră

O ținută romantică de vară, cu imprimeuri florale și volănașe – ce frumos! Dacă însă îi trântești o pereche de pantofi negri sau acele “copite” de care vorbeam mai sus, ai îngropat-o de tot! E o combinație care pur și simplu nu funcționează!

7. NU, dacă nu știi să mergi pe tocuri!

Am mai spus-o în repetate rânduri: femeile pe tocuri îi atrag pe bărbați doar dacă respectivele știu să meargă pe ele, drept și frumos, fără sprijin din afară. Un mers asemeni celui pe papainoage nu va reuși decât să trezească în bărbați ironie și chiar enervare.