Femei de 10

Cum să „ademenești” un bărbat în mrejele tale

 

Fiecare femeie a auzit spunându-se , nu o dată, că bărbatul trebuie perceput ca un „vânător”. Acest factor trebuie luat în calcul atunci când vrem să dezvoltăm o relație cu cineva.
Bărbatul trebuie sa-și câstige femeia, nu să o cumpere. Abia atunci ea va deveni pentru el un motiv de mândrie și un trofeu câștigat cu greu.

Psihologia masculină funcționează cam așa: dacă „prada” este obținută ușor, bărbatul își pierde repede interesul pentru o astfel de femeie. Chiar dacă aceasta este o frumusețe.
Pentru orice vânător, valoarea pradei sale nu este determinată de valoarea ei „pe piață” ci de intensitatea eforturilor depuse pentru a o cuceri. Dacă un vânător adevărat a consumat o zi întreagă stând la pândă, el va ține minte, cu siguranță, acea partidă de vânătoare. El ar fi putut foarte bine să cumpere de la magazin carnea respectivă de vânat, însă important pentru el a fost faptul că el însuși a obținut acest vânat.
La fel și în cazul bărbatului-vânător de femei.
Dacă o femeie vrea ca un bărbat să o prețuiască cu adevărat, ea trebuie să-i permită să o „vâneze”.

La începutul relației, femeia trebuie să flirteze, să-l provoace pe bărbat, răspunzându-i la avansuri. Ea trebuie să-i păstreze acestuia treaz interesul față de persoana sa. Fortăreața nu trebuie să se predea „din prima”.
Foarte frecvent, femeia se grăbește să-i arate bărbatului întreaga sa disponibilitate. Unele femei fac chiar mai mult: se străduiesc să-i convingă pe bărbați cât de mult îi iubesc. În consecință, bărbații își pierd repede interesul în astfel de femei.
Dacă ați cunoscut un bărbat care v-a trezit interesul și dacă ați făcut deja schimb de telefoane, nu vă grăbiți să sunați prima. Imediat ce bărbatul va fi pregătit să o facă, el va suna singur. Rețineți: bărbații sunt mult mai lenți în manifestarea sentimentelor. Dacă vreți să obțineți rezultatul scontat, trebuie să vă înarmați cu răbdare.
Pe timpuri, femeile bătrâne le învățau pe cele tinere cam așa: ” Nu te arunca în brațele bărbatului! Păstrează-ți demnitatea!” Firește, nici în acest caz nu trebuie exagerat.
Este foarte important să se țină cont că, potrivit specialiștilor, dorința de comunicare a bărbaților este de 10 ori mai scăzută decât în cazul femeilor. Pentru bărbați, este mult mai important să fie ascultați. De aceea , este recomandabil să nu-i întrerupeți atunci când vorbesc despre fotbal. În acest fel, bărbatul vă va prețui mult mai mult.

În final, trebuie spus că fiecare regulă are excepțiile sale. Sufletul vostru este singurul care vă va șopti calea corectă pentru a prinde în mrejele voastre un bărbat care vă place. Important este însă să nu lăsați inima să acționeze în afara rațiunii.

Sursa: ladytoday.ru

sursa foto: creu.ru, 5sfer.com, scholazhizni.com, nnm.me