Ea și El

Cum ne văd bărbații. 10 lucruri inedite despre noi, femeile.

În opinia bărbaților, noi, femeile , suntem niște entități ( scuze pt acest termen!) interesante și pline de mister. Psihologia feminină este incredibil de complicată și uneori, zic ei, chiar lipsită de logică.
Mai jos, vă transmitem câteva elemente extrem de interesante și uneori ilogice, despre noi, femeile, consemnate de niște observatori bărbați.
Iată, așadar, cum ne văd Ei:

 

img_49511.Intuiția feminină există cu adevarat. Femeia va simți perfect ezitarea ta, înainte de a-i răspunde la o întrebare aparent nevinovată , de genul : ce mai face secretara domnului director? Nu ai decât o singură salvare : să nu minți!

2.Fiecare femeie e convinsă, în sinea ei, că toți foștii ei iubiți speră că ea se va întoarce la ei și că toți o așteaptă cu devotament.

3.Dacă o femeie începe dialogul rostind cuvintele ” Tu esti un bărbat de nota 10..”, poți să-ți strângi liniștit lucrurile.img_4949

4.Dacă o vei răsfăța cu apelativul „codobatura mea dragă”, o vei impresiona mai mult decât dacă îi vei adresa banalul „pisicuța mea”! Cu cât adresarea este mai extravagantă, cu atât probabilitatea ca tu să i-o fi adresat și altei femei este mai mică.

5.Ea nu-ți iubește mama. Și-ar fi dorit să-și petreacă sărbătorile împreună cu ai ei și nu întelege nici în ruptul capului de ce tu nu împărtășești aceeași dragoste față de aceștia.

6.Dacă femeia se interesează de numele fotbalistului tău preferat, nu e nicidecum datorită unui interes aparte pentru sport. Cel mai probabil, ea încearcă să-ți afle parola de la căsuța ta poștală.

7.La începutul relației voastre, ea sigur va flirta cu prietenii și colegii tăi, si asta  pentru ca aceștia să aibă toate motivele să ți-o laude , încurajându-te : ” Bun exemplar, nu sta pe gânduri!”

img_49538.Femeia nu vede nimic rău în a face sex cu tine încă de la prima întâlnire. Și cu toate acestea, nu o va face.

9.Femeile sunt foarte atente la zilele importante din calendar. Din păcate, cele mai importante se vor dovedi a fi tamsan cele …despre care tu ai uitat.

10.Femeia te evaluează în permanență. Și va fi foarte dezamăgită dacă, la un moment dat,  te vei depărta de idealul ei masculin.

 

Sursa : dmirix.ru

Surse foto: liveinternet.ru, happines-you.ru, bezumna.ru, zhenskieletni.ru

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.