Modă

Culorile hainelor pe care le porți îți reflectă caracterul. Episodul 7 : GALBENUL

 

Continuăm serialul nostru. Numerosi experți, studiind înclinația oamenilor pentru o anumită culoare, au reușit să concluzioneze cu privire la modul în care culoarea noastră preferată ne caracterizează în ochii celor din jur, reflectându-ne caracterul. Astăzi ne referim la voi, cele ce preferați culoarea GALBENĂ

GALBENUL este culoarea fericirii, a soarelui, a râsului. Cercetarile au arătat că prezența noastră într-un mediu colorat în galben stimulează crearea de serotonină în creier, accelerează metabolismul și îmbunătățește starea de spirit a tututor celor aflați în mediul respectiv. 

În plus, galbenul crește capacitatea de concentrare și atenție, de aceea această culoare este frecvent folosita la panourile publicitare, în reclamele de pe online , în semnele sau în liniile folosite în domeniul circulației rutiere. 

Experții susțin că la nuanțele de galben din vestimentație apelează îndeosebi persoanele active, creative și pasionate de ceea ce fac. Acești oameni sunt deseori plini de fantezie și chiar aventurieri, îndrăgostiți de a explora și a cuceri noi teritorii. 

Sursa : adme.ru 

Sursa foto: dreamstime.com 

Etichete

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.