Frumusețea femeii Diamond Modă

Libertatea de a alege

Fiecare zi e unică! Și nu realizăm cat este de valoroasă decat după ce timpul o asează între amintiri, ca pe o bijuterie prețioasă, de care nu dorim si nu putem să ne mai despărțim, dacă a însemnat ceva.

În fiecare zi facem alegeri de care depindem imediat, în zilele sau în anii care vin. Nu există rețete de succes, pentru că ce se potrivește unuia, nu se potrivește altuia, dar putem alege să trăim clipa de azi cu grijă pentru clipa de maine.

Viața e o călătorie și fiecare zi ne poate pune in bagaj bune sau rele, in funcție de alegerile pe care le facem. Nu depinde întotdeauna de noi, dar de cele mai multe ori, stă in puterea voinței noastre ce alegem să punem in bagaj… Bucurii, tristeți, griji, responsabilități asumate, toate la un loc ca un rezultat firesc la ceea ce simțim și apoi alegem să facem.

Alegeți zilnic să trăiți frumos, in sensul în care răutatea, invidia și, in general preocuparea pentru viața altora să fie limitată, iar concentrarea pe propria existență să aibă prioritate. Ce pot face eu să ma simt mai bine și să mă bucur de fiecare clipă, e mai important decat ce pot face alții pentru ei. Și alegeți să puneți energie acolo unde merită: pe calitatea propriei existențe!

Rubrică susținută de: