Copii și tineri

Copiii noștri vor să fie cool

Dragele noastre Femei de 10! Am tot vorbit despre noi dar acum este cazul să vorbim despre noi în calitate de mame. Pentru că se apropie ziua de 1 Iunie ne-am gândit să vă prezentăm ceva nou pentru copiii noștri.

Dacă sunteți mămici de fetițe vă prezentăm oja special creată pentru copii. Lucrul cel mai bun la această ojă este că nu are reacții adverse asupra unghiilor sau a cuticulelor fetițelor, se aplică foarte ușor și se îndepărtează la fel de ușor prin spălare cu apă caldă și puțin săpun.

DA!! Nu este ojă permanentă, nu conține componenți organici volatili sau solvenți inflamabili. Oja se prezintă în culori vibrante și lucioase.

Pentru mămicile de băieți vă prezentăm câteva tunsori cât mai cool. Puteți alege un păr scurt răvășit sau finisat, un bob asimetric sau chiar un păr lung cu breton. Trebuie să renunțăm la coafurile plictisitoare chiar dacă avem băieți și nu sunt la fel de cocheți ca și fetițele. Dacă nu stați bine cu timpul alegeți întotdeauna ceva foarte usor de aranjat, cu puțin gel sau ceară de păr. Dacă aveți un copil care chiar are răbdare de stat pe scaun la coafor atunci puteți să încercați și variante de bob asimetric, o tunsoare extrem de elegantă și totodată modernă dar care necesită produse de stilizare în fiecare zi. O tunsoare cu aer Italian este aceea cu păr lung și breton.

 

Și pentru că se apropie vacanța îi puteți răsfăța pe micuții voștri cu câteva modele “nebune” create special de hairstyliști.

tuns

Rubrică susținută de: DIAMOND SALON