Diverse

Cine este tinerica de la brațul lui Ben Affleck? – o nouă poveste de dragoste la Hollywood

 

Îndrăgitul actor Ben Affleck iubește din nou! După ani în care s-a luptat cu alcoolismul, actorul se pare că s-a decis să-și pună ordine în viață. Cea care îi este parteneră de puțină vreme pare să-i ofere ce are nevoie după despărțirea de soția sa, Jennifer Garner.

După acest divorț super-mediatizat, Ben Affleck a dus o viață controversată, internându-se de mai multe ori în clinici de reabilitare și cuplându-se cu diverse femei nepotrivite. Au trecut doi ani de la divorț; actorul s-a lăsat de băutură și și-a găsit o iubită, cu care are o relație  stabilă.

Noua sa cucerire este actrița Ana de Armas, alături de care a jucat în pelicula „Deep water” și care e mai mică decât el cu… 15 ani. Cei doi și-au făcut relația publică în luna martie a anului acesta și de atunci au devenit victime ale paparazzi îi tot surprind împreună. Ana i-a cunoscut deja pe cei trei copii ai actorului, din mariajul precedent, ceea ce înseamnă că lucrurile sunt cât se poate de serioase între ei.

Jennifer Garner, prima  soție a lui Ben, geloasă pe noua relație a acestuia? 

Chiar dacă lucrurile dintre ei s-au încheiat în 2015, după 10 ani de mariaj, Ben Affleck a rămas apropiat de Jennifer. Gurile rele spun că deseori actorului i se făcea dor de fosta soție. Dar Ben e acum în sfârșit fericit cu iubita lui de 32 de ani, iar Jennifer Garner  acceptă cu greu că fostul său și-a refăcut viața amoroasă. În plus, ea nu e convinsă de trăinicia acestei relații și n-ar vrea ca cei trei copii ai lor să o îndrăgească prea tare pe Ana, ca mai apoi să fie dezamăgiți de o eventuală despărțire. Asta e una dintre păreri. O alta susține că, pur și simplu, Jen e geloasă, ca majoritatea fostelor soții.