Bărbați de 10

Cine au fost cele două neveste ale frumușelului Antonio Banderas?

Antonio Banderas nu mai e chiar un tinerel : are 61 de ani și o viață tumultuoasă în urma sa. Un lucru este cert : este un mare actor și, cu siguranță, lumea și-l va aminti mereu în rolul din “Masca lui Zorro”. Și mai este un lucru cert : Banderas s-a bucurat și se mai bucură încă de un mare succes în rândul reprezentantelor sexului frumos. În prezent, răsfățatul femeilor este “liber de contract” în ceea ce privește viața amoroasă. Timpul liber îl dedică artei și dezvoltării personale. Iar în clipele de melancolie, mai răsfoiește albumele cu fotografii, amintindu-și de fostele sale soții, doua la număr. Ambele căsătorii ale starului au fost pline de pasiune si de aventuri, pe care prea vremii le-a răsucit pe toate părțile.
Iată cine au fost, așadar, femeile care i-au sucit mințile frumosului actor :

Ana Leza

Ana și Antonio erau amândoi tineri si neliniștiți. Banderas i-a scris poezii și i-a cântat chiar și serenade sub balcon. Iubirea lor, pătimașă și foarte frumoasă, i-a adus in fața altarului, în anul 1988. Însă, din păcate, Antonio Banderas a devenit, între timp, foarte popular și provocările nenumărate l-au făcut să circule foarte mult prin delegații, dispărând cu săptămânile și chiar lunile pe platourile de filmare. Acest lucru a generat și criza conjugală. În mod firesc, acesteia i-a urmat divorțul.

Melanie Griffith

Antonio și Melanie s-au cunoscut pe platourile de filmare. Între ei s-a înfiripat o poveste de dragoste, care a devenit, în timp, mult mai mult. În 1996 s-au căsătorit, iar căsnicia lor a durat 18 ani. Perioadei de “lapte ș miere” i-a urmat una ceva mai furtunoasă, în urma unui scandal monstruos cei doi hotărând să se despartă, în anul 2014. Divorțu” a fost pronunțat în 2015.
Acum Melanie are 61 de ani , iar viața ei personală nu mai are nimic spectaculos într-însa, presa abandonând-o într-un con de umbră.
D

Sursa : zen.yandex.ru

Publicitate