Ea și El

Cele trei elemete magice ale unui flirt reușit

Flirtul face parte din arsenalul oricărei femei. Se pare că această artă este transmisă din generație în generație . Desigur că evoluția omenirii a venit și aici cu modificări – updatări, cum ne place să le spunem – însă iată că există trei elemente magice care au rezistat, se pare, în timp, și par a fi deosebit de eficiente si în zilele noastre!

Magic 1: rujul de culoare roșie.

img_4906
Cel mai important lucru, în materie de flirt , este să atragi atenția și să-l faci pe “barbatul fatal” să te complimenteze. Experimentele făcute de psihologi evidențiază clar că , spre deosebire de rujul de buze de alte culori, cel roșu este capabil să păstreze cu 0,6 secunde mai mult privirea bărbaților pe buzele noastre. Așa că, atunci când îți elaborezi strategia în materie de flirt, nu uita acest amănunt!

img_4901Magic 2: Privirea rușinoasă.
Este o armă secretă de o valoare inestimabilă, capabilă pur și simplu să facă minuni! Succesul unui flirt corect depinde într-o măsură covârșitoare de arta de a “arunca priviri”. Privește-ți “victima ” drept în ochi, iar apoi mută-ți repede privirea ușor stânjenită , când chipurile ai fost aurprinsă de aceasta. Acest element acționează “la sigur” asupra bărbatului, în timpul unui flirt.

Magic 3: Atingerile.

img_4908
Se interzic cu desavârșire îmbrățișările pătimașe dintre parteneri, la prima întâlnire. Un flirt corect presupune doar atingeri ușoare în zona umerilor sau a mâinilor. Ai voie să atingi mâna lui cu degetele, atunci când partenerul îți oferă un foc. Reprezentanții sexului tare traduc atingerile ca fiind o invitație de a face sex, așa că, dacă vrei să atragi cu adevărat atenția partenerului tău, comportamentul tău la început trebuie să aibă în vedere o gestionare corectă a dorinței de a-l atinge.

Mai cunoști și alte reguli ale unui flirt reușit? Scrie-ne!

 

Imagine reprezentativă: sunny7.ua

Surse foto: ladysovety.ru, bolshoyvopros.ru

Uscatoare rufe