Ea și El

Cele 6 semne care avertizează că nu-l interesează decât sexul

De multe ori, femeile îndrăgostite sunt bântuite de neliniștea că partenerul nu vrea de la ele decât..trupul lor. Că în rest, ele nu mai contează și că există pericolul ca la un moment dat filmul să se rupă, să apară ” în peisaj” un alt trup și..adio!
Există câteva modalitați de a vă scoate din cap sau, dimpotrivă, de a vă întări această convingere. În cele ce urmează, psihologii site-ului elle.ru vă vor ajuta să vedeți în ce măsură relația cu partenerul vostru este una profundă, sau una bazată exclusiv pe sex. Trebuie să recunoaștem că , în zilele noastre, sexul fără obligații este extrem de răspândit. Cu alte cuvinte : eu te atrag, tu ma atragi, la ce bun să pierdem vremea?…
Care sunt, așadar, semnele care vorbesc de la sine despre faptul că bărbatul pe care-l iubiți nu împărtășește aceleași sentimente, ci este interesat doar de sex?

1.    Discuțiile voastre converg, aproape întotdeauna, către sex.
Degeaba vă căzniți să-i povestiți cum a decurs susținerea proiectului dvs în fața Conducerii firmei și ce succes fulminant ați obținut, el vă va răspunde, inevitabil cât de sexy arătați  și ce bine vă stă în ținuta office. Ii povestiți cât de necăjită sunteți că v-ați certat cu șefa dvs, iar el vă dă de înțeles că știe o metodă excelentă de combatere a stresului. Îi povestiți impresiile dintr-o călătorie din care tocmai v-ați întors, iar pe el îl interesează numai fotografiile care vă înfățișează în bikini. Cu alte cuvinte, dacă după fiecare astfel de dialog, aveți senzația că partenerul vostru este obsedat de sex, atunci probabil că așa și este.

2.   Nu obișnuiți să vă faceți planuri comune
Indiferent de varianta pe care o propuneți, pentru a petrece împreună weekendul, mai mult ca sigur că partenerului dvoastră i se va ivi ceva neașteptat, vreo problemă la serviciu care nu mai suportă amânare, vreo vizită inopinată a unei rude de departe etc. Întâlnirile voastre se rezumă, în majoritatea cazurilor, la o pizza consumată în fața televizorului ( acasă la dvs sau la el) sau, în cel mai fericit caz, la o “excursie” …la cinema . Aici, mai mult ca sigur, va prefera bilete în ultimul rând, unde poate să vă “înghesuie” în voie. Deci rețineți : bărbatul care vă dorește doar pentru sex nu este dispus să cheltuiască nici bani, nici timp, nici eforturi în vreo altă direcție.

3.   Nu vă face niciodată cunoștință cu prietenii lui
… și cu atât mai mult cu rudele. Bărbatul setat doar pe “așternut” nu vă va prezenta decât cel mult unui cerc extrem de restrâns de prieteni. Dacă povestea voastră de dragoste durează de câteva luni bune, și în tot acest timp nu v-a invitat niciodată la vreo petrecere  sau o cină între prieteni, pe post de “iubita lui”, nu e cazul să vă faceți planuri de viitor alături de un asemenea om.

4.   Complimentele pe care vi le face se adresează exclusiv fizicului dvs
Bagajul lui de propoziții, menite să vă atragă în așternut este cam următorul : ” Ce frumos miroși!”, ” Ai niște picioare trăznet!”, “Îmi pierd mințile când sunt cu tine!”, și, în fine, eternul ” Mă pierd în ochii tăi!”. Înainte de a vă pierde cumpătul sub ploaia unor asemenea complimente fierbinți, puneți-vă întrebarea : oare iubitul dvs nu observă ce simț al umorului accentuat aveți, oare nu-l interesează visele dvs, realizările pe care le obțineți sau planurile dvs de viitor? Sau este impresionat doar de volumul bustului dvs și de asemănările fizice cu Angelina Jolie?

5.  Nu obișnuiți să luați micul dejun împreună
Mai mult decât atât, nu obișnuiți nici măcar sa vă petreceți noaptea împreună : după partida de sex obișnuiește să se evapore, folosind diferite pretexte : fie că are niște întâlniri importante la prima oră, fie că trebuie să-și hrănească câinele, fie că nu și-a luat cu el periuța de dinți…Sau, dacă “acțiunea” se petrece pe teritoriul lui, încearcă să vă dea de înțeles că ar fi cazul să mergeți acasă. Îmbrățișările tandre, dialogurile deschise, chiar și prepararea, în doi, a omletei de la micul dejun- toate astea nu fac parte din scenariul lui.

6.  Se enervează din cale-afară dacă refuzați să faceți sex
Dacă încă nu vă simțiți pregătită să faceți sex, nu aveți chef sau pur și simplu, vă aflați într-una din acele perioade “interzise”, un bărbat care vă iubește cu adevărat va fi fericit să înlocuiască sexul cu o plimbare, o discuție pe orice altă temă sau chiar cu îmbrățișări tandre. Partenerul interesat doar de sex va avea o atitudine ostilă, vădit enervată și dezamăgită, făcându-vă chiar  să vă simțiți vinovată. În mintea lui, sexul este singura rațiune de a se afla în preajma dvs.

..Așa că, dragele noastre, căscați bine ochii la bărbații ce vă stau în preajmă și vis-a-vis de care croșetați planuri de viitor! Dacă semne precum cele de mai sus își fac loc în relația voastră, e cazul să faceți stânga-mprejur! Timpul pierdut nu vi-l veți putea recupera niciodată! Și-apoi, vă garantăm noi, sunt atâția bărbați minunați în jur, care abia așteaptă să se îndrăgostească de dumneavoastră!

Etichete
Uscatoare rufe