Diverse

“ Cel mai frumos cadou este să fim împreună” – priviți ce reclamă de sărbători emoționantă a creat Coca-Cola!

 

Vin sărbătorile! ….Regizorul laureat al premiului Oscar Taika Waititi a realizat un nou clip publicitar  pentru compania Coca-Cola, care vă va emoționa până la lacrimi. 

     ….Iarna e la o aruncătură de băț și odată cu ea va începe acea perioadă a sărbătorilor în familie. Deși aflate în pandemie, diferitele branduri internationale au declanșat deja campaniile publicitare pentru Crăciun, dar, după cum ne-a obișnuit deja, Coca-Cola se află în topul celor mai inspirate reclame.

Consumatorii de rețele sociale au apucat să concluzioneze că reclama din acest an este cea mai reușită, dintre toate cele realizate până acum de faimoasa companie americană. Autorul ei este celebrul regizor Taika Waititi.

     Subiectul clipului este simplu : un bărbat înfruntă toate greutătile cu putință pentru a reuși să-i transmită lui Santa Claus scrisoarea fiicei sale. În finalul clipului reiese că, de fapt , marea dorință a fetiței era ca tatăl ei să petreacă Crăciunul alături de familie. 

Concluzia? Da, mai există una, în afara faptului că băutura în cauză ar fi cea mai bună din lume! Aceea că, cel
mai frumos cadou este să fim impreună. Cu ocazia acestui Crăciun, dăruiți ceea ce numai voi puteți oferi : fie chiar și un simplu telefon, sau un mesaj pe Messenger. A petrece sărbătorile alături de cei dragi, este ceea ce face ca acest Crăciun să fie atât de deosebit. 

     Reclama conține, firește, imaginea binecunoscutului camion luminos. Haideți să aruncăm o privire la clipul publicitar care deja a făcut furori în întreaga lume. 

https://youtu.be/yg4Mq5EAEzw