Ea și El Pe canapea

Cei mai frumoși oameni din viața ta

Cei mai frumosi oameni din viata ta sunt cei care te accepta cu TOTUL. Atat calitatile cat si defectele sunt coordonatele omului de langa tine si ale omului pe care il vezi, zilnic, in oglinda. Cei care accepta doar frumusetea , inteligenta si bunatatea ta insa, de cele mai multe ori, fug de partile tale negative sunt oamenii de care ar trebui tu sa fugi. Dar sa fugi repede si sa nu te mai uiti inapoi. Tu esti frumos! Cu bune si rele. Iar cei care vor sa faca parte din viata ta ar trebui sa inteleaga asta! Dar, inainte de toate, prima persoana care ar trebui sa înțeleagă toate aceste lucruri esti Tu!

Consider că unii oameni apar în viața noastră ca un semn. Un semn care să ne arate cât de importanți sunt cei de lângă noi. Primii sunt o lecție iar cei din urmă … o binecuvântare! Și unii, și alții sunt trimiși de Dumnezeu. Însă noi alegem pe cine să păstrăm alături. Nimic nu este întâmplător iar tot ceea ce ni se întâmpla la un moment dat, fie bun sau rău, este ceva ce avem nevoie sa ni se întâmple! Alege sa stai cu oameni care te iubesc si nu cu oameni care iti spun ca te iubesc. Alege sa stai cu oameni care te adora si nu cu oameni care îți spun ca te adoră. Alege să stai cu oameni care te acceptă așa cum ești și nu cu oameni care numai te plac. Alege să stai cu oameni care nu se gândesc de două ori inainte de a te alege pe tine. Alege să stai cu oameni care te îmbracă in fapte și nu te sufocă in cuvinte dulci pe care nici ei nu le cred, la final de zi. Si alege de azi! Pentru ca nimeni nu o va face in locul tău!

Mă numesc Alexandru Chermeleu. Sunt psiholog, autor, blogger si visător. Puțin din toate! Daca vrei să fii printre primii cititori ce pot intra in posesia primului meu roman, Desculță printre pietre reci, înscrie-te pe linkul de mai jos și așteaptă mesajul meu.

Click aici: https://stylishedbooks.ro/desculta-printre-pietre-reci-vol-1

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.