Modă

Ce te faci cu încălțămintea care te strânge? Iată 5 metode care nu dau greș niciodată!

Nu credem să existe femeie pe lumea asta, care să nu aibă măcar o pereche de pantofi care să-i placă foarte mult, dar care s-o strângă cumplit, făcându-i viața amară! Adevărul este că, atunci când te afli într-un magazin de pantofi, toate perechile probate par a fi cele mai frumoase și cele mai comode. Însă odată ajunsă acasă, ajungi la concluzia că ai făcut cea mai mare greșeală din viața ta…
Așadar, dacă te afli în situația de mai sus, adică tocmai te-ai pricopsit cu o pereche de încălțări care te strâng, te rod și sunt groaznic de incomode, atunci sfaturile celor de la takprosto.cc vor fi, cu siguranță salvatoare! Ia aminte și procedează întocmai!

Cum să transformi o încălțăminte incomodă într-una comodă?

1. Unge cu spirt suprafața interioară a noilor tăi pantofi. Încalță-i și umblă cu ei prin casă cel puțin două ore. Acest procedeu este indicat chiar dacă ți-ai cumpărat o încălțăminte potrivită ca mărime, în urma ei pantofii devenind mult mai moi și mai comozi.

image

 

2. Cu ajutorul foenului și al unei perechi de șosete groase, îți poți lărgi ușor încălțămintea care te strânge. Udă șosetele, încalță-le, apoi încalță pantofii buclucași și usucă-i cu foenul.

image

3. Unge încălțămintea din piele sau dermatină pe care n-ai purtat-o demult, cu ulei de ricin. După ce ai uns-o bine, înlătură excesul de ulei.

image

4. Poți unge interiorul pantofilor ghinioniști cu ulei de parafină ( altfel spus, cu o banala lumânare) și lasă-i așa peste noapte. Acest truc simplu te va face să uiți pentru totdeauna de bătături!

image

5. Metoda bunicului : îndeasă în fiecare pantof câte un ghemotoc de hârtie umedă ( ziare) și lasă-i așa până hârtia se usucă complet. Nu te sfătuim să usuci pantofii lângă o sursă de căldură, ci în mod natural, la temperatura camerei.

image

Vei face foarte bine dacă le vei trimite și prietenelor tale aceste sfaturi!