Femei de 10

Ce poate Kim Basinger, la 63 de ani?

SANTA MONICA, CA - MAY 26: Actress Kim Basinger participates in "The 11th Hour" special screening and Q&A with director Anders Morgenthaler at Aero Theatre on May 26, 2015 in Santa Monica, California. (Photo by Beck Starr/Getty Images)

 

Nu orice femeie de 63 de ani poate să-și permită să filmeze scene erotice. Ei, iată că actrița Kim Basinger poate. Mai mult, vedeta hollywoodiană a fost de acord să vă impărtășească o parte din secretele sale.

Dieta

Actrița este o vegetariană convinsă și de demult. Kim consumă foarte multe fructe și multa apă minerală. Regula ei de bază: un pahar de apă dimineața și înaintea fiecarei mese. Un obicei ciudat – acela de a servi masa cu tacâmuri de mici dimensiuni – o ajută să rămână mereu suplă. Cu toate acestea, actrița apelează deseori la o dietă științifică anume, care îi permit să dea jos câte 3 kg într-o săptămână: la micul dejun – suc de fructe, alune, iaurt; la prânz – supă de post, pâine integrală, suc de fructe; la cină – mâncăruri franțuzești sau chinezești. Kim are o singură mare slăbiciune, cu care luptă dintotdeauna : înclinația pentru aluaturi și ciocolată.

Kim Basinger, în cifre:

Vârsta: 63 de ani ( s-a născut pe 8 decembrie 1953)

Înălțimea: 171 cm

Greutatea: 60 kg

Kim a devenit mamă la 41 de ani. Actrița a revenit foarte repede la greutatea inițială. Timp de o oră pe zi, actrița face sport : aleargă sau practică yoga. Preferă alergatul pe bandă, bicicleta și exercițiile de forță. ” Exercițiile fizice trebuie făcute până transpiri – spune Kim – altminteri ele nu sunt decât o pierdere de timp. Obișnuiesc să mai folosesc ganterele și mingea uriașă. Toate aceste exercitii imi ocupă o oră pe zi.”

 

Frumusețea ei

Artista este o blondă naturală, ea nu și-a schimbat niciodată culoarea părului, ci doar lungimea. In ceea ce privește machiajul, Kim folosește minimum de produse cosmetice, își protejează mereu pielea de la soare și își hidratează buzele. Pe timpul zilei, Kim își hidratează fața, pulverizând apă minerală și lapte, amestecate în proporții egale. Seara Kim face băi cu uleiuri eterice, iar de două ori pe săptămână, merge la saună. Nu demult s-a decis să-și facă blefaroplastie, injecții cu botox și fillere faciale, ceea ce – spre regretul fanilor săi – i-a modificat ușor fizionomia.

Viața ei

Mama lui Kim a fost manechin, de aceea nu este de mirare că fata s-a născut atât de frumoasă, ea însăși câștigând , la 17 ani, primul ei concurs de frumusețe. În 1978 Kim a debutat în cinematografie, însă într-o primă fază, filmele în care a jucat nu au fost deloc cunoscute. După apariția lui Kim Basinger pe coperta revistei Playboy, cariera sa a luat-o în sus. Pentru rolul din ” Los Angeles Confidential” actrița a primit premiul Oscar. Kim a fost căsătorită cu stilistul Ron Britten, iar apoi cu Alec Baldwin, căruia , in 1995, i-a dăruit o fetiță, Ireland. A mai trăit povești de dragoste cu Prince și Richard Gere. În 2002 Kim a divorțat de Alec, iar acesta a scris chiar o carte în care a povestit lupta lor pentru custodia fetiței. Acum Kim Besinger este cuplată cu mult mai tânărul stilist Mitch Stone.

sursa: zdr.ru

Surse foto: difundir.org, tvtropes.org, speakerscorner.me

Femei de 10 pe Facebook