Ea și El

Ce nu trebuie să-i ierți niciodată unui bărbat

 

Există vorbe și fapte ale unui bărbat,  care nu merită iertare din partea femeii. Fiecare femeie are limitele sale, peste care nu poate să treacă. Dacă bărbatul , prin ceea ce spune sau face, depășește aceste limite, femeia nu-l mai poate ierta și va pleca. Sau îl va scoate pe el din viața sa, pentru totdeauna. E posibil ca iubirea să te facă să treci peste unele lucruri de neiertat, ele însă se acumulează în sufletul tău si, până la urmă, firul se rupe. 

  • Fapta supremă, care nu i se iartă niciunul bărbat, este trădarea. Există însă femei care i-au iertat pe cei care le-au înșelat și își continuă viața de familie. Însă încrederea, odată pierdută, nu mai poate fi recâștigată. Vor fi mereu reproșuri si suspiciuni, care vor duce inevitabil la certuri. 
  • Barbatul nu are voie sa te agreseze. Femeia i-a fost dată spre a o iubi și ocroti, dar mai ales pentru a o respecta. Dacă un bărbat ridică mâna asupra partenerei sale, înseamnă că nu o respectă, deci nu o iubește. O astfel de relaiție trebuie stopată imediat! 
  • Un alt lucru care nu trebuie iertat este egoismul . Un astfel de bărbat se va pune mereu pe el înaintea femeii. Intr-o relatie, cei doi au drepturi egale. Însă dacă el vrea să fie cel important si să ia decizii doar în folosul său, atunci n-are decât să trăiască de unul singur!  
  • Zgârcenia nu trebuie nici ea iertată. Nu ne referim aici la cadourile scumpe și buchetele cu câte 100 de trandafiri. Vorbim despre soții extrem de zgârciți, care numără fiecare leu cheltuit și-și critică soțiile pentru cumpărăturile spontane. 
  • Nu trebuie tolerate relațiile cu bărbații care au diferite dependențe. Aici ne referim la alcoolici, narcomani, cei dependenți de jocurile de noroc. Astfel de bărbați trăiesc în lumea dependențelor lor și nu dau doi bani pe relație. Ei pot fi agresivi și sunt inclinați către furtul din casă, spre a-și putea procura doza de narcotice sau băutura. In acest timp, femeia se lupta de una singură  cu greutățile casei. 
  • Nu trebuie să li se ierte bărbaților și comportamentul dur și agresiv față de copii. Un copil trebuie să crească într-o atmosferă de dragoste, grijă și protectie. El nu trebuie să simtă agresiunea părintelui, caci aceasta îi poate influența viitorul. Cand un bărbat este agresiv cu copiii, mama trebuie să-l părăsească imediat, chiar dacă nutreste sentimente față de el.
  • Fiecare femeie poate completa sau modifica lista de mai sus, în funcție de principiile sale. Un lucru este însă clar : nu trebuie tolerată sub nicio formă o atitudine agresivă și lipsită de respect din partea partenerului de viață. 

Sursa :  www.garmoniazhizni.com