Ea și El Pe canapea

Tu ești visul tău!

creativemarket.com/AntonioGuillem

Pentru că viața ta are o singură direcție: In Sus!

In viața asta care – cum spun de multă vreme și cred acest lucru – e ca un gând, am dorit să îți trimit rândurile acestea. Intotdeauna spun ceea ce am de spus – cu sinceritate și în mod asumat. O spun așa cum știu, atât cât mă pricep mai bine. E un mai vechi principiu al meu de care nu mă desprind niciodată. Dar niciodată, fără excepție!

Este un splendid mod de a-mi păstra liniștea și seninătatea, respectul de sine – pe care mi le ofer, ca un dar prețios, zi de zi. Nu pot fără ele. Este un splendid mod care îmi permite să fiu eu însămi, să mă simt mai puternică, mai autentică și mai frumoasă, ca om. Liniștea vine oricum din propriile gânduri, dintr-o stare de spirit personală purificată, dar, împărtășind, parcă-i mai frumoasă.

Să îți urmezi calea, calea în care tu crezi cu toată ființa, să îți urmezi pasiunea și fiecare vis! Să îndrăznești! (Un cuvânt care exprimă o atitudine pe care eu o numesc vindecătoare, din atâtea și atâtea motive). Viața e fascinantă! Să te îmbeți de frumusețea ei, de parfumul ei, să o respiri ca pe cea mai suavă și colosală aromă! Să o dansezi ca pe cel mai grandios vals! Să te bucuri de ea, total!

Să îți păstrezi entuziasmul, orice ar fi! Să îți cunoști pe deplin valoarea, să cunoști pe deplin cât prețuiești și să trăiești în acord cu asta, în fiecare clipă! Să crești, să înveți, să-ți forțezi limitele într-un mod fericit, să te descoperi neîncetat! Să te învingi – cu măiestrie, cu eleganță și curaj, cu zâmbetul pe buze – pe tine însăți! Să îți păstrezi credința! Și să iubești! Mereu, mereu, mereu 🙂

Cred cu toată ființa mea în toate aceste rânduri și simțiri și ți le doresc și ție, pe deplin – așa cum mi le doresc și mie, așa cum le doresc oricui!

Să fii TU dar TU în cea mai bună variantă a ta!

Tu ai achiziționat cartea Rai și Iad în iubire?
Alătură-te celor peste 25.000 de cititori.

carte

VEZI DETALII

Foto: creativemarket.com/AntonioGuillem

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate