Diverse

Ce mesaj ne transmit alunițele?

Aveți, cu siguranță, alunițe, indiferent dacă sunteți femei sau bărbați. Iată că astrologii au reușit să stabilească o legătură directă între acestea și destinul dumneavoastră. Potrivit site-ului astroguide.ru , locul unde este plasată alunița voastră vă dă niște semnale foarte interesante. Iată-le:

Alunița de dimensiuni mici, plasată pe chelie, în apropiere de creștetul capului, simbolizează un succes iminent. Dacă alunița are culoare închisă – e semn de bogăție și celebritate, dobândire de stăpânul ei.

O aluniță plasată pe frunte pronostichează, de asemenea succes și bogăție; cu cât ea se află plasată mai în centrul frunții, cu atât mai bine.

Alunițele de pe brațe simbolizează bogăția. Alunița pe mână este un semn al loialității și hotărârii, dar și al înfloririi.

Alunița în partea din față a gâtului este un semn cât se poate de benefic. Ea simbolizează fie o căsnicie reușită, fie o carieră de succes.

O aluniță plasată lângă buric este un semn de bogăție și succes.

Un semn din naștere plasat pe/deasupra sprâncenei drepte îi prezice stăpânului său succes în afaceri, în dragoste, dar și bunăstare materială.

Alunițele de pe nas pronostichează o viață reușită și o căsnicie fericită.

Alunițele de pe ureche sunt un semn cert de bogăție.

Alunița de pe bărbie vorbește despre înclinația voastră pentru călătorii dar si despre faptul că vă va merge bine în viață.

Alunițele de la subbraț le sunt carateristice oamenilor generoși și charismatici.

Alunițele de pe sânul stâng sunt întâlnite la oamenii harnici, cumpătați, a căror viață este echilibrată și reușită, și le aduc acestora bunstare.

Alunițele dispuse pe genunchiul drept vorbesc despre un carater vesel, despre sinceritate, despre un succes material deosebit dar și despre o mulțime de prieteni.

Alunița plasată pe degetele de la picioare îi pronostichează posesorului sau un mariaj cu un om avut.

După cum vedem, alunițele sunt de bun augur, indiferent de locul în care sunt plasate! Nu mai fiți așadar complexate de prezența lor, ci bucurați-vă!

 

Surse foto: globalscience.ru, justlady.ru, beautysurgery.ru