Ea și El

Ce-i trebuie unui bărbat matur pentru a cuceri o femeie tânără? 

    

Nouă, bărbaților, ne plac femeile tinerele. Iar odată cu varsta ( noastră!) cele tinerele ni se par chiar mult mai atractive! Adr ele cum privesc acest lucru? Le plac si lor, oare, bărbații mai in vârstă? Sau vouă, fetelor, va displace atunci cand partenerul vostru este mai mare cu 10,15 sau chiar 20 de ani  decât voi? Este oare potrivită prezența unui barbat mai în varstă alături de o fată tinerică? 

   Uite, îți pică ochii pe o fată frumoasă și vrei să intri in vorbă cu ea. Dar este ceva care te ține pe loc : diferența de vârstă. Ești mult mai mare decât ea și te încearcă un sentiment de jenă. Și nu ești tocmai sigur dacă e normal sau nu, să flirtezi cu o tinerică. Dar in primul rand te temi de ceea ce o să spuna ea. Deși poate că nici n-ar trebui să gandești așa : poate temerile astea sunt doar în mintea ta.

Nici eu nu sunt un tinerel. Însă nu mă dau în lături de la a face cunoștință cu o fată tinerică. Desigur, poate unele din ele se uită la mine si se întreabă : “-Oare ce naiba mai vrea și ăsta?!?” Dar sunt și multe care nu se dau în lături de a face cunostință cu un bărbat mai în varstă. Unele dintre ele resimt, pur și simplu, tentația fructului oprit. 

Important este și locul in care faci cunoștință cu respectiva. Intr-un club de noapte sau intr-un loc unde nici ea nu e singură ci cu prietenii, ai șanse puține, pentru că ea s-ar putea să se jeneze față de prieteni. 

Ține cont de ceea ce poate oferi un bărbat adult

Există o mare diferență între un bărbat de succes și o tinerică și, respectiv, un bărbat cwre alege o femeie de vârsta sa, din simplul fapt că se teme de un refuz din partea celei tinere. Un bărbat de succes nu se jenează de vârsta sa și nu se teme să fie refuzat. El își cunoaște bine avantajele față de un bărbat tânăr. Iar femeia tânără le poate conștientiza sau nu. 

Există un truc care te va ajuta sâ intri in contact cu femei tinere : este arta de a ști ce să răspunzi la inevitabila întrebare : “-Spune-mi, nu ești oare prea mare pentru mine?” . 

Spre exemplu, cand aveam puțin peste 30 de ani, am cunoscut, la o petrecere, o domnișoară. Am flirtat cât am flirtat, după care ea m-a întrebat : “Dar tu știi cați ani am eu?!?” I-am răspuns : “-Nu, dar nici nu are importanță”. Ea a continuat : “- Eu am 18, dar tu?”. “-Eu am 33”. “-E o diferență cam mare!” Atunci eu i-am spus : “ – repet : nici nu știi cat de puțin imi pasă! Și, dacă e să fii sinceră, nici ție nu-ți pasă prea mult, nu-i așa?” A pufnit-o rasul. Da, chiar așa era! 

Și cand spun asta, am in vedere toate aspectele : chiar dacă ești chel și cu burtică – daca asta e o problemă pentru tine, atunci va fi si pentru ea. Dar dacă tu nu dai importanță unor astfel de detalii, la fel va face și ea. Nu trebuie decât să fiți pe aceeași lungime de undă: «Bucură-te că un barbat atât de experimentat cum sunt eu, a devenit interesat de o femeie tânară ca tine!” 

În cucerirea unei fete tinere are o foarte mare importanță felul cum arăți. Găsește-ți stilul propriu, dar nu alerga după moda celor tineri. Desigur că nu trebuie să arăți la fel ca tatăl tău, dar nici ca fiul tau adolescent! 

Concluzii

Factorul biologic joacă un rol important, atunci când ne căutăm partener de viață. Bărbații își doresc relații cu femei mai tinere. Dar ele? Ele caută in partener care să le ofere sentimentul siguranței, al stabilitații. Ele caută un bărbat hotărât, care știe ce vrea de la viață , care are experiență, inclusiv in domeniul relațiilor. Putini sunt bărbații tineri care le pot oferi așa ceva partenerelor lor.  Așa că bărbatii mai în varstă au toate șansele! 😉

Sursa foto : zen.yandex.ru 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.