Diverse

Ce este deznădejdea? Un mare actor rus, trecut printr-o  uriașă cumpănă, ne oferă o definiție cutremurătoare…

 

Konstantin Khabensky – este un foarte valoros actor rus, deosebit de îndrăgit. Dar este mai mult decât atât : este un om cu “O” mare. Viața lui a cunoscut o mare tragedie, care l-a marcat puternic pe Konstantin. Anul 2007 a fost, în același timp, cel mai fericit si cel mai nefericit an din viața lui : i s-a născut un fecior, după care, la scurt timp,  soția sa a aflat că are cancer. Aflat în această situație fără ieșire, el și-a vândut casa iar banii, plus toate onorariile,  i-a direcționat  pentru tratamentul medical, intrând în datorii. Un an mai târziu, soția lui a murit….

 De atunci, actorul  trăiește într-un apartament modest, împreună cu fiul său,  aproape toate veniturile lui continuâ d să le doneze pentru o cauză nobilă. Până în prezent, actorul rus a salvat de cancer cerebral aproximativ 150 de copii.

Trecut prin această grea încercare a vieții, Konstantin Khabensky ne transmite un gând, izvorât din înțelepciunea pe care numai viața ți-o poate oferi. În fapt, o definiție a adevăratei deznădejdi.  

„Deznădejdea – este atunci când au trecut 40 de zile și tu stai lângă mormântul unui om drag ție și realizezi  că nu, nu este un vis urât și nici măcar o glumă proastă. Realizezi că de astăzi va trebui să trăiești la fel ca înainte, doar că fără omul pe care îl iubești.

Și nu vei putea face nimic pentru a schimba asta, alegerea a fost făcută de Sus.

Iată ce este cu adevărat deznădejdea!

Ea nu reprezintă nicidecum  acele lucruri precum: nu am un serviciu, m-a lăsat iubitul, iubita este o nenorocită, nu am ce să îmbrac, timpul de afară este urât sau nu am suficienți bani. Atât timp cât trăiești, ai un milion de opțiuni și căi de ieșire din toate aceste situații!”

Sursa : https://fit4brain.com/10165