Diverse

Cum să atragi banii, in 2019

 

Există o mulțime de superstiții, legate de latura financiară a noului an. Unele din ele pot rămâne actuale, indiferent de anul calendaristic, altele sunt legate strict de animalul-simbol al anului respectiv. 

Pentru a atrage bogăția, Porcul galben de Pământ trebuie “îmbunat”. Pentru aceasta, programați-vă cât mai multe vacanțe de relaxare, alături de cei dragi.  Răsfățați-vă pe nisipul fin al plajelor lumii, plimbați-va desculți prin iarba mătăsoasă. Nu numai că vă veți relaxa, dar veți deschide astfel poarta spre bunastarea financiară viitoare. 

Anul Porcului de Pamânt trebuie întâmpinat în jurul unei mese îmbelșugate. Nu faceți economie : Porcului nostru nu-i place acest lucru! N-ar strica să investiți niște bani și în achiziționarea unor jucării de pom noi. Orientati-vă în special spre globurile multicolore: forma lor rotundă vă va proteja  de certuri și scandaluri, în noul an.    

Scăpați de toată vesela ciobită. Ea atrage după sine pierderi financiare. Mai bine cumpărați farfurii și căni noi. Este obligatoriu să aveți în casă un brad. De preferat, unul natural. Bunăstarea materială este asigurată de cumpărarea unui brăduț în ghiveci. Când acesta va crește, este indicat să-l sădiți undeva, la țară sau la casa de vacanță. 

Bradul împodobit atrage banii în casă. 

Pentru a-l împodobi, este bine să folosiți ornamentele în culorile agreate de Porcul de Pământ. Unii specialiști recomandă să ascundeți, printre ramurile de brad, monezi sau bancnote. Dar trebuie să o faceți, fără ca nimeni din jur să nu știe.   

A întâmpina Anul Nou cu buzunarele goale este semn rău. Pentru a vă merge bine, din punct de vedere financiar, în 2019, este bine să intrați în Noul An având în buzunar câteva bancnote mari.

Iată încă o superstiție : cu un minut înainte de miezul nopții, trebuie să aruncați o monedă în cupa cu șampanie. Când orologiul bate miezul de noapte, trebuie să beți șampania, gândindu-vă la bunăstarea voastră, iar moneda să o purtați, în portofel, întregul an, în chip de talisman. 

Înainte de trecerea în noul an, trebuie să vă plătiți toate datoriile. Este indicat să o faceți cu cel puțin trei zile înainte de Revelion. Pe 1 Ianuarie este bine să va abțineți de a da cuiva bani, chiar și sume mici. Un astfel de gest va atrage după sine pierderi financiare în noul an. 

Dacă aveți pisică, iată încă o superstiție : acel membru al familiei spre care va veni pisica, imediat după miezul nopții, va avea un an financiar foarte bun și îi va merge bine întregul an. 

 Sursa : manalfa.com 

Uscatoare rufe