Ea și El

Ce bărbat ai alege tu, dintre cei 4 de mai jos? Alegerea ta va oferi indicii asupra așteptărilor tale, în materie de bărbați

Relațiile de succes se bazează pe o serie de factori. Partenerii trebuie să aibă încredere unul în celălalt, să aibă același sistem de valori si interese comune. Dar să nu fim ipocrite : primul lucru care ne atrage la un bărbat este fizicul lui! Adică acele elemente care-l fac să se detașeze din mulțime.

Privește cele patru fizionomii, propuse de noi. Care din acești bărbați te atrage cel mai mult? Te-ai decis? …Iar acum citește ce indicii ne oferă alegerea ta.

Bărbatul nr.1
Ai nevoie ca cineva să aibă în permanență grijă de tine, iei greu decizii și nu prea știi nici tu ce vrei. Constatând o lipsă de atenție din partea bărbatului iubit, devii mofturoasă și relația ajunge repede să se clatine. Îți place ca , alături de omul iubit, să te simți protejată pe deplin, ai ca el să ia asupra sa întreaga răspundere, îndeplinindu-ți toate dorințele.

Bărbatul nr.2
Pentru tine e foarte important să te simți utilă, iar pentru bărbatul iubit – să te simți indispensabilă. Ești gata să te sacrifici total pentru cei dragi, și chiar dacă la un moment dat acest lucru te va obosi, tot te vei oferi să le rezolvi problemele, fiind sigură că, fără tine, nu se vor descurca. Pentru tine, bărbatul ideal trebuie să se cuibărească fericit și relaxat în brațele tale iubitoare și să accepte poziția ta dominantă în cadrul relației.

Bărbatul nr.3
Ești o persoană puternică si stăpână pe tine și nu accepți ca cineva să te “încalece”, în cadrul unei relații și să-ți încalce libertatea. Pentru tine e foarte important să ai o libertate de mișcare și să ai alături un bărbat care să fie la rându-i matur și independent, cu propriile interese, care să aibă încredere în tine și să-ți lase libertatea acțiunilor. La fel îi vei răspunde și tu. Ideal pentru tine este un bărbat care să nu pună presiune pe tine și să nu-ți controleze fiecare pas.

Bărbatul nr.4
Cel mai bine ți se va potrivi un bărbat independent, care va avea în orice moment punctul său de vedere, se va bucura de susținerea ta și-ți va răspunde cu aceeași monedă. Dar și tu va trebui să procedezi la fel, să-i lași libertate de mișcare și să fii de acord ca timpul poate fi petrecut nu numai împreună, ci și separat. Caci un astfel de bărbat va dori să aibă, din cand în cand, cate o “pauza de familie” și să se dedice unot plăceri “masculine”, gen pescuit, vânătoare, fotbal, drumeții.

Ce ziceți? Vi se potrivește?

Sursa : lifter.com.ua

Femei de 10 pe Facebook