Ea și El

Ce au de făcut bărbații atunci când femeile plâng?

Dragii noștri bărbați! În speranța că nu voi sunteți motivul pentru care, de acestă dată, plânge o femeie, vă vom vinde niște ponturi apropo de ceea ce aveți de făcut, atunci când vedeți că o femeie din preajma dvs dă apă la șoareci.

1.Primul lucru pe care-l aveți de făcut este să aflați “a cui” este femeia care plânge. Dacă este femeia altui bărbat, a o liniști devine periculos. Dacă femeia e a nimănui, puteți să vă apropiați Iiniștit de ea! Iar dacă va continua să plângă, de data aceasta fiți siguri: o va face de bucurie!

2. Când cea care plânge este partenera voastră, nu o lăsați niciodată singură. Există riscul ca cei din jur să creadă că este a nimănui. Fiți foarte apropiat față de ea și foarte atent și grijuliu. Nu vă depărtați mai mult decât pentru a nu o mai auzi și nu o scăpați din ochi: urmăriți-o cu ajutorul unui binoclu.
3. Întrebări pe care nu aveți voie să i le puneți unei femei care plânge:
Ce naiba ai pățit.
Cine este vinovat?
Ce e de făcut?

Răspunsul la prima întrebare vă va afecta portofelul, iar răspunsurile la celelalte două – orgoliul.

4. Nu trebuie să o luați niciodată la fugă, atunci când o femeie plânge. Nimeni nu trebuie salvat. Nimeni nu trebuie pedepsit. Foarte curând se va demonstra că salvată și pedepsită ar fi trebuit să fie cu totul altă persoană.
5. Obiceiul de a le face cadouri femeilor care plâng este păgubos. Mai bine le oferiți un pachețel de batiste de hârtie. Rețineți: cadourile trebuie făcute numai femeilor vesele! Numai așa le veți induce partenerelor voastre un comportament pozitiv!
6. Dacă ați respectat toți pașii de mai sus, iar femeia continuă să plângă, înseamnă că ea are cu adevărat nevoie de ajutorul vostru. Încercați să adoptați o mină tristă, profund interesată față de drama ei. Pentru asta va trebui să renunțați la binoclu și să vă apropiați de ea.
7. Nu este obligatioriu să și ascultați ce bolborosește femeia care plânge. Important este să oftați în pauzele ei de respirație și să o îmbrățișați.
8. Cireașa de pe tort o va constitui o lacrimă rebelă care vi se va prelinge pe obrazul neras. În acest moment, femeia va uita de dramele sale, se va speria și se va grăbi să vă liniștească!

Dacă plânge bărbatul. Sugestii pentru femei.

1. Purtați-vă cu tact. Dați impresia că nu ați observat lacrimile reținute bărbatului.
2. Dacă lacrimile bărbatului nu sunt chiar atât de reținute, bateți-l ușor pe umăr și șoptiți-i la ureche : ” Ei, haide, liniștește-te!”
3. Dacă barbatul continuă sa plângă, verificați-i pampersul și dați-i să sugă! 😂😂😂

Sursa : obozrevatel.com

Surse foto: liveinternet.ru, brjunetka.ru,