Femei de 10

Câteva reguli simple, care te vor salva în orice situație

Mai devreme sau mai târziu, fiecare om va fi traversat de ideea că trebuie să schimbe ceva în viața sa : fie locul de muncă, fie partenerul de viață, fie comportamentul. Pentru ca startul unei noi etape să fie cât se poate de pozitiv și schimbarile dorite să aiba loc, vă vom da niște sfaturi simple,potrivite în toate situațiile și în orice sferă a vieții noastre.

Pentru sănătate
A urma un mod de viață sănătos nu este chiar atât de simplu, cum pare la prima vedere, însă este plăcut și incitant. Iată ce trebuie să faceți, pentru a vă ridica tonusul și a vă imbunătăți starea de sănătate:
Beți cât mai multe lichide. De preferat, apă. Un om sănătos trebuie să consume minim un litru jumate de lichide zilnic.
Micul dejun și prânzul nu trebuie sărite. Mai bine sacrificați cina!
Optați mereu pentru produsele naturale. Evitați semifabricatele și conservele. Mai bine consumați legume și fructe proaspete
Plimbați-vă cât mai des. Vara, organizați picnicuri, iarna – plimbări prin parc.
Dedicați-vă măcar jumătate de oră pe zi. Va fi doar “momentul vostru”. Citiți o carte, desenați, ascultați muzica preferată sau, pur și simplu, liniștea.
Obligatoriu, săturați-vă de somn. Durata de somn, pentru un adult, trebuie să fie de minim 7 ore.

Pentru viața personală
Este foarte important să simțiți că sunteți o personalitate conturată, împlinită. Trebuie să scăpați de orice complex. Aveți grijă la comportamentul și faptele voastre. Maniera voastră de a vă comporta în societate poate deranja sau chiar supăra. Iată și aici cateva sfaturi:
Nu vă comparați cu alții. Sunteți o personalitate aparte. Trebuie să aveți propriul vostru punct de vedere. Nu este neapărat să țineți cont de sfaturile celor din jur.
Nu priviți prea departe în Viitor. Visele pot să nu vi se îndeplinească, în schimb…ratați Prezentul. E valabil și pentru Trecut : încetați să vă lăsați frământați de nostalgii. Oamenii care trăiesc în trecut nu reușesc să-și rezolve problemele Prezentului, se focusează pe lucruri demult apuse și pierd timp prețios într-o direcție care nu se va mai întoarce niciodată
Evitați conflictele. Mai bine demonstrați-vă adevărul prin acțiuni și fapte.

Însă cel mai important sfat pe care vi-l dăm este : ZÂMBIȚI CÂT MAI DES! Oamenii care zâmbesc, obțin mult mai multe de la viață și trec mult mai ușor peste greutăți.

Sursa : doviendi.ru

Publicitate