Acasă la mine

Cât de inventive devin fostele soții, atunci când e vorba de răzbunare!

 

Modalitățile de a te răzbuna pe Fostul sunt, se pare, nelimitate! Uneori, ura este atât de mare, încât soluțiile devin dintre cele mai neașteptate!
Casa despre care vă vorbim și care are lățimea de fix 1 metru (!!!!) a fost construită în 1925, în centrul orașului Seattle, statul Washington. Cu mult înainte, deci, ca acest gen de construcții să prolifereze în SUA.

În realitate nimeni nu poate spune cu tărie care a fost originea acestei case neobișnuite. Unii susțin că proprietarul pământului ar fi interzis să se construiască locuințe pe această suprafață, de aceea arendașul a hotărât să ridice o astfel de construcție.

Alții povestesc despre un cuplu neobișnuit, care a decis la un moment dat să rupă relațiile. Soțul afurisit nu a fost de acord să partajeze cu soția bunurile comune și , ca să scape de aceasta, i-a cedat o mică parte din grădină, sperând ca aceasta să renunțe instantaneu la această minusculă proprietate.

image

Insă femeia, simțind că va fi înșelată de zgârcitul său fost-soț, a apelat la o soluție extremă, dar, să recunoaștem, sclipitoare! Și-a construit o casă îngustă, cu care a ocupat întreaga suprafață ce i-a fost cedată, prin acte. Lățimea casei este , astfel, de doar 1,3 m!

imageCu toate acestea, în interiorul casei există loc suficient pentru a locui
confortabil, căci întreaga suprafață a acesteia este de 80 mo! Prețul aproximativ al acestei case-unicat este de 519.000 de dolari. Clay Wallins este actuala proprietară a acestie case. Ea a cumpărat-o fără a bănui măcar istoria sa intersantă! Și uite așa, locuința sa s-a transformat într-un loc de pelerinaj pentru toți curioșii și pentru reprezentanții presei, devenind vestită în întreaga lume!


Sursa: takprosto.cc

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.