Acasă la mine Florile Florinei

Vă propun nunta de levănțică!

Ştiți, fireşte, că prin ostentativitate obțineți efectul contrar dorinței de a afişa bogăție „ca să moară duşmanii”. Sigur, într-un public educat. Dacă țineți morțiş să luați fața, străduiți-vă să transmiteți altceva: rafinament şi simplitate. Este calea sigură spre invidie. Ceva ce nu pricepi, dar iese din normele gălăgioase, poate fi de efect. Ca atare, vă propun… nunta de levănțică. Câteva idei şi argumente:
*este foarte romantică ideea unui cuplu într-un câmp de lavandă, deci îl puteți crea simplu: câteva crenguțe de levănțică în buchețele cu Limonium şi flori suculente. Identice pe toate mesele, cu diametrul de maximum 20 cm. Puneți buchetele lipite între ele dacă recurgeți la „masă regală” – la modă din nou. Aceeaşi combinație, sau doar levănțică şi Limonium, în buchetele domnişoarelor de onoare, în buchetul de mireasă şi în pieptul mirelui. Variantă: levănțică şi brad. Varianta cea mai îndrăzneață: doar lavandă (mai puțin este mai mult!)
*ghirlandele de lavandă cusute pe marginile fețelor de masă şi pe spătare
*ce spuneți de ideea ca…domnişorii de onoare să aibă bretele lila şi câte un fir de lavandă pus pe o crenguță de brad, la rever? Tare, nu?
*o notă de pastel în ținuta de mireasă: cercei de culoarea lavandei, un bujor alb şi două fire de levănțică în coc (să fie şi puțin mov), aceeaşi idee în buchet, manichiură asortată şi veți obține ceva foarte dulce
*legați şervetul cu un fir de lavandă sau puneți o crenguță deasupra şi legați-l cu sfoară. Credeți-mă, e foarte rafinat!
*tortul! Să vă spun cum îl ornați? V-ați prins! Poftă bună! Să nu uit: merge şi în paharele cu mojito!
…în rest, iubiți florile în fiecare zi?