DanDANA! Povestea mea

Care este cel mai fericit an din timpul unei căsnicii? Iată ce spun specialiștii

O firmă de avocatură britanica a efectuat un studiu care a relevat faptul că al cincilea an din timpul unei căsătorii este într-adevar cel mai greu, în timp ce al treilea an este cel mai fericit.

În urma studiului, cei mai mulți dintre respondenți au afirmat că în primul lor an de căsătorie au fost foarte încântați, în timp ce al treilea an de căsătorie a fost declarat ca cel mai fericit dintre toți, relatează Times of India.

Cercetarea, făcută pe 2000 de oameni căsătoriți, a descoperit că aceștia au raportat al cincilea an ca fiind cel mai greu, precizând că de vină ar fi anumiți factori, cum ar fi oboseala și epuizarea din cauza volumului extrem de muncă.

Respondenții au votat al șaptelea an ca fiind punctul critic care poate deschide calea pentru o relație de lungă durată și fericită, dacă momentul este depășit cu succes.

S-a constatat că unul din 10 a recunoscut “că nu și-au dat seama cât de grea poate fi căsătoria”, în timp ce alții au mărturisit că după ziua nunții au suferit o “cădere emoțională“.

De asemenea, studiul a sugerat că jumatate dintre cei intervievați au afirmat că ziua nunții lor a fost cea mai fericită din viața lor, în timp ce o treime a recunoscut că dragostea în căsnicia lor s-a redus de la ziua cea mare. 

 

Uscatoare rufe