Femei de 10 Recomandări

Cântând în ploaie, despre Grecia însorită

A fost, așadar, și întâlnirea tradițională a Femeilor de 10 din Capitală, a celor legate de revista online, prin prietenie virtuală sau măcar prin lectură constantă. 

Și pentru că ne aflăm pe malul verii, întâlnirea a vizat unul dintre cele mai ofertante teritorii ale vacanțelor: însorita Grecie! O seară grecească, așadar, am organizat, în colaborare cu Ambasada Greciei la Bucuresti, Organizația Națională de Turism a Greciei și Camera bilaterală eleno-română, pentru cele aproape 200 de suflete adunate sub umbrelele și copertinele de la Casa Doina. Ce-am spus?!? Umbrele și copertine?!? Nuuu! Seara grecească a avut loc… seara!, deci nu a putut fi vorba de un soare arzător, ci de o nemernică ploaie mocănească, ambițioasă și tenace, care a încercat să testeze rezistența la intemperii a invitaților. 

Însă programul artistic, interesantele prezentari ale Companiilor grecești, dar și românești, tentanta tombolă și delicioasele preparate, oferite de Casa Doina, în combinație cu celelate firme de profil care au susținut evenimentul nostru, i-au ținut pe participanți legați de eveniment. Și asta pentru mai mult de 3 ore! Ploaia, deci, nu a învins, au învins femeile de 10!😁

Pe scena însuflețită de Marina Almăsan și asistentul său, actorul Costin Teodorescu, s-au perindat Paula Seling, Alexandru Arșinel, Nico, Cătălin Crișan, Alexandra Violin, Olga Bălan, actorul Daniel Făt, oferind fiecare o mostră a talentului lor muzical, împachetat în ritmuri grecești. Au defilat, atente să nu alunece pe lespezile ude, frumoasele modele ale companiei Lynne, Oficiul National de turism al Greciei și-a prezentat câteva din destinațiile de top, s-au întâmplat tombola, la care au cotizat susținătorii evenimentului și mini-concursul de cultură generală pe teme de Grecia premiat cu vinuri Sâmburești. Toate i-au captivat pe privitori, aducându-i la numitorul comun al relaxării și bunei dispoziții. 

Pentru că scopul secundar al întâlnirii a fost și unul de promovare, cei prezenți au plecat acasă știind mult mai multe despre oferta bogată a Farmaciilor Catena, despre serviciile în materie de beauty ale centrelor Silhouette, despre miraculosul ulei de măsline de la Terra Creta,  licorile brandului Alexandrion, revoluționarele produse pentru imunitate ale Romvac, serviciile medicale ale Centrului Medical Emerald, despre savoarea înghețatei  Alpin, despre evenimentele organizate de Amuse, bunătățile de la Chipita și frumusețile din magazinele multibrand ale Premiun Fashion Store, despre gama largă a produselor Olympus, despre  compania românească Tricotton Junior, care exportă în mai toată Europa produsele sale, despre serviciile Institutului de estetică Avra Institute, despre toate celelalte firme grecești, implicate in eveniment:  Top Line, Theoni, Aqua Carpatica, Mediteraneea, Green Cola. 

Pe-nserat, din Casa Doina, ieșeau, mulțumite sutele de  participante la eveniment: cu muzica grecească în suflet, cu imaginile superbe ale unei Grecii insorite în auz, cu atâtea lucruri noi aflate despre urmașii zeilor din Olimp, dar și cu darurile oferite, la plecare, tuturor invitatelor. 

O nouă întâlnire a Femeilor de 10 a devenit Trecut. Mulțumim, Grecia!   

Eveniment realizat cu sprijinul: 

Foto: Dragoș Zaharia

1 comentariu

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Great gala! Very interesting people gathered together! Congratulations! Keep up the good work!

Publicitate