Diverse Modă

Bluza perfectă pentru pantalonii albi! 

    

    Mi-e dor de vară și – o să râdeți! – mi-e dor de pantalonii albi! În mintea mea, vara se cuplează cel mai bine cu imagini de natură înverzită,  ochelari de soare, inghețată cât cuprinde, valurile mării și…pantaloni albi! 

Nu știu de ce, dar am senzația că, dacă stai bine cu gabaritul (😁), pantalonii albi sunt cea mai convenabil veșmânt estival! Îi poți asorta la orice culoare, la orice tip de ținută, pornind de la tricoul inscripționat cu un mesaj caraghios și până la elegante bluze de mătase naturală, care ar putea costă cât o căruță de tricouri ieftine. 

Pentru că sunt omul care-și face vara – car, și iarna – sanie, am început deja să “trudesc” la ținutele sezonului
cald. Si pentru că m-am săturat deopotrivă și de tricourile desenate, pictate, inscripționate sau chiar uni, dar și de bluzele sofisticate, cu dantele, funde sau decolteuri curajoase, am sărit în sus de bucurie ( noroc că n-am tavanul foarte înalt și nici detenta foarte curajoasă!) , descoperind în magazinul meu online preferat : https://www.ienationala.ro/ro/ , o variantă excelentă, pentru o ținuta cool, cu care cred că voi face “ravagii” chiar și peste hotare. Atunci cand , firește, vom putea călători nestingheriți.

Așadar, ca de obicei, vă voi vorbi despre alegerea mea de astăzi : 

Bluza tip ie din imaginile alese, este confecționată din pânză de bumbac. Belumarinul este una din culorile mele preferate, pentru că rimeaza, deopotrivă, și cu ocaziile sobre, dar și cu întâmplările relaxate! In plus, combinația belumarin – alb mi se pare divină, albul reprezentând – n-ați uitat? – puritatea. 

Dacă  e să fiu riguroasă și să scotocesc după sorginea prezentului model, drumurile mă vor aduce aproape de casă, undeva prin județul Ilfov. Aici, iile sunt pline de strălucire, adunand în broderiile lor modele geometrice gen spirală sau romb. 

În cea aleasă de mine, rombul e la loc de cinste : element al pământului și al roadelor sale, simbolizate de punctele generos împrăștiate în broderia computerizată. 

Ei, v-am convins? Dacă vă luați una la fel, să mă anuntați când ieșiti cu ea prin București, ca să nu ne intersectăm, din greșeală! 😁

 

Campanie susținută de : Magazin online de ținute tradiționale

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.