Modă

A venit frigul! Ce căciuli purtăm în acest sezon? 

 

Căciula nu este numai un obiect vestimentar, dar și un accesoriu care vă conturează stilul. Ea ne încălzește și urechile, dar ne și subliniază frumusețea naturală, bujorii in obrăjori, forma și culoarea ochilor. Dar asta numai dacă știm să o alegem corect! 

Anul 2023 ne-a demonstrat că bunul gust și creativitatea fac casă bună împreună și ne-a furnizat o sumedenie de idei , nefăcandu-ne în același timp să uităm clasicul. 

   Așadar, ce căciuli purtăm, in această iarnă?

CĂCIULILE TRICOTATE

Ele sunt simbolul dintotdeauna al iernii, al gerului, al zăpezii care scârțâie sub tălpi, chiar dacă din ce în ce mai rar. Tricotul ne oferă variante atât de diferite și in ceea ce privește culoarea, dar si stilul sau fasonul.


CĂCIULILE DIN BLANĂ 

… Ele ne trimit oarecum în zona romantismului nostalgic. Cu câteva generații în urmă, caciulile pufoase din blană nu lipseau din garderoba fiecărei femei. Acum blănurile naturale au făcut un pas inapoi, cedând locul altor materiale “înlocuitoare”. Rămân însă și căciulile “ de blană” în top! Chiar dacă blanurile ecologice au câștigat teren! Ele nu sunt cu nimic mai prejos decât cele naturale, credeți-ne!

 


CĂCIULILE CU PAMPON

NOUL este, se spune, VECHIUL despre care se pare că am uitat. Cqciulile cu pampon, care ne enervau în copilărie și abia așteptam să scăpam de ele, au reintrat, iată, in modă! Pampoanele mari si șmechere au devenit un must-have al acestui sezon. Și nu contează locul unde este fixat pamponul. Și nici măcar numărul de pampoane fixate pe căciulă!

 

CĂCIULILE de tip BERETA

Pentru a arăta feminin, nu trebuie să vă focusati pe “little black dress”. Beretele elegante au pătruns din nou în trend, scoțand in evidența adevăratele “lady” chiar și pe timp de ninsoare. Cu cât materialul lor este mai neobișnuit, cu atât aveți șansa să fiți mai în trend!CĂCIULILE “BALACLAVA” 

Iată deja, de trei sezoane, aceste căciuli – evadate din industria sportivă – și-au arogat un loc confortabil pe piața modei hibernale. Ele nu numai că ne protejeaza urechile de figul iernii, dar conferă și stil ținutelor noastre. Nu te  mai interesează nici capitolul “fulare”!  Ca să nu mai spunem că puteți face o combinație cool intre balaclava și o altă șapcă, adăugată peste ea!

ȘEPCILE “BINI” 

Căciulițele mulate de tip “beanie” ( bini) sunt atât de naturale si de simple, încât nici nu mai necesită o prezentare suplimentară. Ele se asortează perfect unui look sportiv. Culorile și modelele abundă pe piață, așa ca aveți de unde să alegeți!


 

ȘEPCILE DE DAMĂ

Nu-i așa că au ceva de “huligan” în ele? Puteți alege un model mai complex : cu pampon, cu protecție pentru urechi, cu un cozoroc contrastant. Puteți purta o astfel de șapcă și cu o șubă, dar și  cu o geacă sport.


CĂCIULILE CU URECHI

Fac parte din zona “retro” a existentei noastre, dar ne reîntorc cu o plăcere lăuntrică fie spre zona copilăriei noastre, fie spre tinerețea bunicilor noștri! Genul acesta de căciuli se asortează perfect și cu zapezile iernii și cu atmosfera veselă a finalului de an și vor deveni prietenele noastre și în vacanță, si zilnic, cand mergem la serviciu.

sursa : kp.ru

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate