Ea și El

Bărbați, ajunge să le jigniți pe femeile care v-au refuzat! 

 

Nimănui nu-i place să fie respins, mai ales atunci când este vorba de chestiuni personale. Pentru bărbati, refuzul unei femei este sinonim cu o lovitură dată orgoliului lor. E nevoie însă de maturitate din partea lor! A jigni o femeie doar pentru că v-a spus NU, este imatur și anormal. 

Femeile nu vă datorează nimic! 

Ele nu sunt obligate să fie de acord cu fiecare propunere pe care le-o faceți și nici măcar nu sunt obligate să facă conversație cu voi doar pentru a vă face plăcere. Ne poate măguli atenția pe care ne-o acordați, însă nu e obligatoriu ca ea să fie reciprocă. 

Și mai e ceva : refuzul femeii nu înseamnă că femeia are ceva concret împotriva voastră. Și că voi sunteți insignifianți sau că sunteți plini de defecte. Cand o femeie refuză un bărbat, acest lucru are rareori legătură cu ceea ce este el, e mai degrabă legat de etapa în care se află acum femeia. Poate că ea se află într-o perioadă în care nu dorește să se apropie de nimeni, sau poate e deja ocupată. Sau poate, pur și simplu, nu sunteți genul ei. 

O reacție agresivă la un astfel de refuz este , de fapt, o confirmare a faptului că ea a avut dreptate că v-a refuzat. 

Cand un bărbat începe să jignească o femeie care l-a refuzat nu face decât să demonstreze că ea a simțit de la început cu cine are de a face. Acest fapt este rușinos pentru bărbat, nu pentru femeie. 

Indiferent de jognirile pe care i le aduce bărbatul  refuzat, acest lucru nu trebuie să-i clintească ei stima de sine. În schimb el va părea după aceea imatur, superficial și chiar prost. 

Este momentul să vă revizuiți, dragi bărbați, reacțiile la astfel de refuzuri. Dacă sunteți niște simpli bădărani, atunci veți continua să vă purtați ca și cum femeia vă datorează ceva. Este posibil ca problema voastră să se află undeva, în adâncime, într-o traumă psihologică. Așadar, poate e momentul să vă adresați unui psiholog…

  Sursa : soulpost.ru 

Publicitate