banner marshal garden
Ea și El

„Bahar”…pasiune furată! Definitiv!

Credeam că au trecut demult vremurile când serialele de televizune țineau lipită de micul ecran toată suflarea din România. Vremea Sclavei Isaura a trecut demult, Kassandra a plecat alături de șatra ei, Marimar a îmbătrânit și ea odată cu acomodarea într-o casă luxoasă, iar românii s-au plictisit până și de telenovelele noastre mioritice, frumos încercate de televiziunile comerciale. Dar există ea – Bahar, acea fată frumoasă care a cucerit România într-un 2016 cenușiu, în care oamenii nu mai cred nici în umbra lor. Dar în viața furată a tinerei fete credem cu toții. Recunosc că nu știam nimic despre acest imageserial. Nici acum nu știu nimic, dar știu cât de mult ghinion le poate aduce bărbaților. Bunăoară, o prietenă îmi spune un episod cât se poate de amuzant. Stătea la rândul ei de vorbă cu o prietenă, care îi spune: “mama cu tata nu au mai făcut sex de foarte mulți ani. Și într-o zi, mama se duce la tata și îi spune: “vreau să o facem”. El a rămas uimit. “Da, da. Vreau să o facem”. Și s-au apucat amândoi să execute ritualul preparator al momentului magic. S-au dușat, s-au cremuit, și-au aranjat frumos inesteticul păr, s-au spălat pe dinți și a fost … magic!image
Prietena mea de care vă povesteam, auzind toate astea, a spus: “și ai mei trebuie să facă la fel”. Ajunge acasă și îi povestește mamei sale cât de ” magic” s-a simțit … cealaltă mamă. Mama prietenei mele, uită pentru un moment de toate bolile, necazurile, supărările și decide : ”mâine seară la ora 8 îl pun pe tactu la treabă”. A doua zi, bărbatul stupefiat de „decizia” radicală luată de nevasta lui, se conformează, ușor speriat de soția nărăvașă care îi dă întâlnirea fermecată la ora stabilită. Se pregătește, se bărbirește, se parfumează, se împachetează în pijamale noi … Și își anunță mustăcind femeia: … “este ora 8”. Iar femeia îi spune: Da, dar la 8 este „Bahar-viață furată”, am uitat că este joi astăzi și m-a luat valul. După Bahar facem ce vrei tu. Și odată cu sfârșitul filmului, au trecut la … pahar.
Bărbatul, cu siguranță dezamăgit, trăiește cu speranța că acest serial „Bahar”, nu o să dureze cât „Tânăr și neliniștit”, adică vreo 40000000(000)de episoade!

Femei de 10 pe Facebook