Ea și El

Atunci când nu ești implicată într-o relație este cel mai bun moment să te descoperi

A fi într-o relație nu este cel mai important lucru. Bucură-te de solitudine și umple-ți mai degrabă timpul cu lucruri care îți fac plăcere decât să te bazezi pe compania altor persoane. Mai bine să nu ai cui să îi trimiți mesaje decât să aștepți cu disperare un mesaj pe care nu îl vei primi niciodată. Mai bine singură, decât într-o relație care nu te face fericită sau care îți sfâșie inima.

Trebuie să ajungi la stadiul în care să te simți confortabil cu tine însăți. Te-ai obișnuit să crezi că a fi într-o relație poate aduce ceva magic în viața ta. Poate nu ești încă pregătită să accepți propria companie; să îți asculți, cu atenție, gândurile. Nu poți, încă accepta cine ești, fără validarea celor din jur.

Ai trecut probabil, prin multe despărțiri. Amintește-ți însă că iubirea nu te face să te simți completă. Mai mult, trebuie să te iubești așa cum ești și să te accepți înainte de a primi iubirea celorlalți. Trebuie să ajungi la un echilibru emoțional pentru a ajunge să iubești pe altcineva.

Într-o zi, când dragostea te va găsi, vei fi gata să îți împarți viața cu sufletul tău pereche. Îți vei uni viața cu a lui și veți construi o viață împreună. Îl vei iubi necondiționat și îi vei oferi tot ce ai mai bun.

Dar până va veni acea zi, nu trebuie să pierzi timpul așteptând să se întâmple. Nu trebuie să te simți neîmplinită doar pentru faptul că ești singură. Nu trebuie să te oprești din a-ți trăi viața intens așa cum este ea în momentul acesta. Nu trebuie să îi invidiezi pe ceilalți pentru viața în doi. Adevărul este că vei petrece cele mai frumoase clipe și ceea ce este cel mai important, te vei iubi mai mult.

Vei trăi așa cum dorești tu, după regulile tale. Vei avea timp să îți îndeplinești și cele mai nebunești visuri. Te vei putea concentra pe cariera ta și vei construi lucruri de care vei fi tare mândră. Vei petrece tot timpul cunoscându-te mai bine și vei sfârși prin a te simți confortabil în pielea ta.

Atunci când nu ești implicată într-o relație este cel mai bun moment să te descoperi.

Sursa: positivethingsonly.com

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.