Frumusețea femeii Diamond Modă

Arăți bine, te simți bine!

De cele mai multe ori ne simţim cum arătam și să arătăm cum ne simţim. Cât ne ajută hainele pe care le purtăm sa ne simțim mai bine într-o zi în care nu ne-am trezit tocmai vesele? Sau, un machiaj bine făcut, face invizibile semnele de oboseală?

Putem presupune despre o persoană ca este optimistă sau pesimistă după culorile pe care le poartă, deși nu e intotdeauna valabil. Cu siguranță insă, se poate schimba starea de spirit atunci cand arătăm mai bine. Și efortul merită făcut. E dovedit ca oamenii se comportă mai bine cu persoanele care arată ingrijite, pentru că asta le face sa pară increzătoare si transmit, la randul lor că te poti baza pe ele. Merită sa iți petreci cateva minute in plus ca să alegi hainele potrivite, ca sa ieși pe stradă cu un aspect care să schimbe rezultatul zilei.

Poate nu suntem mereu in cea mai bună formă, dar hainele alese pot face diferența. Uneori, un simplu tuns, poate reda sentimentul ca o persoană inseamnă ceva. A devenit viral demersul unui hair sylist care ofera gratuit acest serviciu oamenilor străzii, redandu-le, fie si temporar, demnitatea si sentimentul ca au depășit greutațile vieții, doar pentru că arată mai ingrijiți.

Primăvara e aici, vine vara… Vă propun articole sport de la Diamond by Adesgo,  care sa va inspire sa ieșiți să faceți mișcare, să reintrați in cea mai bună formă. Sunt materiale care lasă pielea să respire, destinate special activitătii fizice intense.  Le găsiți la magazinele proprii din Afi Cotroceni, Veranda Mall, Calea Șerban Vodă nr. 220 şi, în curând şi în Mega Mall.

Rubrică susţinută de: 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.