Femei de 10

Andreea Bălan: „ Sper ca fetița mea să fie înconjurată de oameni buni și să aibă principii, iar dacă moștenește o parte din talentul meu artistic și din frumusețea tatălui ei, o să fiu cea mai fericită!’’

Andreea Bălan traversează cea mai frumoasă perioadă a vieții ei. Plină de energie pozitivă, mai îndrăgostită ca niciodată și nerăbdătoare să își țină prințesa în brațe, artista, o femeie de nota 10, și-a făcut timp să ne raspundă la câteva întrebări, atent gândite pentru ea.
image

Costin Teodorescu: Andreea, în ultimele poze postate pe Facebook, radiezi, arăți mai bine ca niciodată. Sarcina are, bănuiesc, un rol în asta.

Andreea Bălan: Toată lumea îmi zice asta, dar eu nu o vad. Mă simt mai fericită, așa este. Pentru că mi-am dorit foarte tare să am un copil. Bănuiesc că așa e, dacă zici tu.

C.T.: Ţi-a fost greu să anunţi că eşti însărcinată ştiind că vor urma multe întrebări despre tatăl copilului? Tu nu imageprea vorbeşti despre relaţiile tale, de unde şi curiozitatea foarte mare a presei de a afla cât mai multe despre tatăl copilului tău.

A.B.: Nu mi-a fost greu să anunț că sunt însărcinată pentru că presa și țara întreagă știau deja că sunt într-o relație de aproape un an de zile cu George, deci nu era o problemă asta. E o relație serioasă, asumată. Da, sunt mai discretă, însă am vorbit despre relație și fanii mei știau deja că îmi doresc o familie. Singurul motiv pentru care nu am vrut să anunț sarcina imediat cum am aflat, a fost pentru că vroiam să fiu sigură că totul e bine și că fetița e sănătoasă.

C.T.: Cum au reacţionat colegii tăi din echipă când le-ai dat vestea? Cine a fost cel mai surprins?

A.B.: Toți oamenii care îmi urmăresc activitatea știu că am zis de zeci de ori că îmi doresc un copil. Pe oamenii din echipa mea i-am zăpacit cu asta în ultimii ani. Așa că, cred că nu au fost surprinși, dar s-au bucurat tare pentru că știau că voi fi fericită și pentru că au scăpat de mine zicând încontinuu “mi-aș dori tare un copil”. Toată lumea e fericită pentru mine, mai ales că echipa mea e a doua familie.

C.T.: Cum percepi sarcina? Ai avut preconceptii despre graviditate care s-au confirmat?

imageA.B.: Cred că e mai greu decât m-am așteptat, sincer. Stările emoționale sunt mai accentuate și nu pot să mai fac lucruri pe care le făceam înainte cu ușurință – de exemplu, să mă leg la șiret singură. Însă am învățat să iau totul mai ușor, sunt extrem de norocoasă să am ajutor de la iubitul meu și de la mama mea și totul e bine acum.

C.T.: Ai simțit în vreun fel influența faptului că ești cunoscută, asupra modului cum ești tratată de sistemul medical?

A.B.: Am același medic de mulți ani, mă cunoaște bine și are grijă de mine mereu. Mi-a recomandat cele mai bune opțiuni pentru mine și pentru fetița mea. Nu știu cum se poartă medicii cu un om care nu e faimos, însă sper că toată lumea are parte de același tratament ca mine, eu sunt foarte mulțumită.

C.T.: Cum îți dorești să naști?Ai incredere că trupul de femeie știe să imagenască natural?

A.B.: Incă dezbatem subiectul ăsta. Voi vedea și voi anunța, probabil, după ce voi naște, ce am ales. Nu pot să vorbesc despre asta deocamdată, e un subiect delicat.

C.T.: Cum îți imaginezi că o să fie fetița ta?

A.B.: Sper să fie înconjurată de oameni buni și să aibă principii și o educație frumoasă și să aleagă ce i se potrivește cel mai bine. Eu, iubitul meu și mama mea ne vom ocupa să nu îi lipsească nimic și să aibă tot ce îi trebuie ca să fie fericită și să învețe să fie un om bun. Asta e tot ce îmi doresc pentru ea, să fie sănătoasă mereu și bună la suflet.

imageC.T.: Care sunt primele trei elemente care îl definesc pe George ca fiind un viitor tătic perfect?

A.B.: E grijuliu, responsabil și e entuziasmat de venirea fetiței. Cred că o să aibă multă grijă de ea, o să petreacă timp cu ea și o să îi arate multe lucruri frumoase. E un om cu principii, educat și dacă se transmite și la fetiță o parte din talentul lui artistic și din frumusețea lui, ar fi și mai bine! :))

C.T.: Care a fost cea mai frumoasă senzație pe care ți-a transmis-o, dinimage burtică, fetița ta?

A.B.: De fiecare dată când se mișcă, mă surprinde. Și observ că e foarte foarte influențată de stările mele de spirit. La început, a fost liniștită. Acum e mai sprintenă. Dacă va avea la fel de multă energie ca mine, o să ne obosim una pe alta :))) Glumesc. Vom vedea. Însă mi-a transmis multe emoții bune.

Sursa foto: Viva,  Facebook Andreea Bălan

Femei de 10 pe Facebook