Diverse

Alege o piatră și vezi ce spune despre tine

pietre

Privește preț de câteva momente pietrele din imagine. Fără să te gândești prea mult, alege o piatră. Evită să alegi culoarea ta preferată și optează pentru cea care se potrivește cu starea ta actuală. Ai încredere și nu te gândi de două ori la alegerea făcută! Iată ce înseamnă:

Piatra #1 – Opalit

opalit

Opalitul sau Piatra Lunii este o piatră a noilor începuturi și are o conexiune specială cu Luna și intuiția. Este ideală pentru meditație. Îmbunătățește comunicarea la toate nivelurile, în special cea spirituală. Îți dorești libertate, să te deconectezi de tot ce te înconjoară și să găsești un loc unde să fi doar tu cu gândurile tale. Dacă ai ales această piatră, înseamnă că ai trecut prin multe încercări iar acum ești mai puternică și mai înțeleaptă. Au rămas cicatricile, dar se vor estompa cu timpul. Ești o persoană sensibilă și blândă care are nevoie de protecție.

Piatra #2 – Malachit

malachitMalachitul semnifică puterea vindecătoare a naturii și frumusețea înnăscută a florilor, copacilor, rădăcinilor și plantelor. Este o piatră a transformării, ajutând individul să facă față schimbărilor majore și să se dezvolte spiritual. Dacă ai ales această piatră înseamnă ca te așteaptă schimbări majore în viață. Este timpul să reconsideri alegerile făcute în viață. Îți este greu să fi înconjurată de persoane toxice și trebuie să limitezi timpul petrecut cu astfel de persoane pentru a te proteja. Ai grijă să nu te încarci cu prea multă energie negativă și să devii dură cu cei cărora consideri că le-ai oferit prea mult și nu au apreciat. Învață să spui ”Nu” din când în când. Asta nu înseamnă că nu îți pasă, ci doar îți conștientizezi și prioritizezi nevoile. Stabilește-ți propriile granițe. A primi este la fel de important cu a oferi. Echilibrul este cheia.

Piatra #3 – Piatra Soarelui

smarald Încurajează independența și originalitatea, ajută în descoperirea talentelor, atrage gloria și prosperitatea. Este o piatră norocoasă pentru cei care participă la concursuri. Dacă te-ai simțit atrasă de această piatră, înseamnă că ești o optimistă incurabilă. Pentru tine viitorul este cât se poate de strălucit. Petrece cât de mult timp poți la soare pentru a atrage toată energia necesară. Îți place ca totul să fie în ordine în jurul tău, simplu, echilibrat, altfel te stresezi foarte tare. Este firesc să îți dorești ca totul să fie bine organizat și să urmezi o anumită rutină, dar trebuie să știi că nu poate fi totul perfect. Învață să te lași purtată de valurile vieții.

Piatra #4 – Obsidian mahon

obsidianEste o piatră de pământ dar conține și elemente de foc. Ajută în dezvoltarea energiei necesare pentru lupta cu propriile convingeri și cu dușmanii. Dacă ai ales această piatră, subconștientul tău îți transmite că este momentul să renunți la vechile obiceiuri și la rutină și să începi o viață nouă. Amintește-ți cât de norocoasă ești pentu tot ceea ce ai obținut până acum și nu lăsa loc geloziei să se infiltreze în mintea ta. Cauți perfecțiunea iar asta va duce în final la dezamăgire. Indiferent dacă crezi sau nu, ești minunată așa cum ești.

Piatra #5 – Haolit

haolitEste ideală pentru meditație întrucât ajută să te concentrezi. Înlătură orice gând perturbator și ajută la relaxare. Dacă ai ales această piatră, înseamnă că este momentul să renunți la ceea ce nu îți mai este de niciun folos. Nu te mai opune schimbării. Dacă îți dorești, te poți schimba. Nimeni altcineva nu poate face schimbările astea în locul tău. Chiar dacă simți că viața ta nu este pe drumul cel bun, nu da nimănui puterea de a schimba ceva. Când permiți celor din jurul tău să ia decizii pentru tine, le dai puterea să creeze lumea pe care ei o vor. Preia conducerea și fă-ți viața așa cum îți dorești!

Piatra #6 Jasp dalmațian

jaspAceastă piatră ajută la armonizarea emoțiilor și la menținerea calmului chiar și în cele mai dificile momente. Este alegerea perfectă când îți dorești să reflectezi asupra deciziilor din trecut. Când se vor ivi situații similare vei fi mai bine pregătită. Iubești viața și îți place să trăiești intens. Ești permanent în căutarea aventurii și de noi prieteni. Distracția este pe primul loc pentru tine. Trebuie să lași în urmă rănile din trecut și să ierți pentru a putea merge mai departe și pentru a trăi viața pe care o meriți. Simți nevoia să vorbești, dar cuvintele nu izvorăsc din iubire ci din durere, tristețe, furie, frustrare.

Sursa: theheartysoul.com/Higher Perspectives
Foto: Pinterest

Uscatoare rufe