Acasă la mine

Ai un closet minuscul? Iată 10 soluții salvatoare, oferite de designeri!

Un closet de foarte mici dimensiuni este o adevărată provocare pentru specialiștii în design interior. Daca procedezi cu cap și apelezi la sfaturile unui specialist, acest colțișor al casei tale va deveni unul confortabil, ba chiar va părea mult mai mare. Și, te asigurăm, nu-ți va mai fi rușine atunci când musafirii vor vrea sa mearga la toaletă!
Așadar, priviți și luați aminte!
1.Modelele geometrice.
O astfel de idee sparge vizual spațiul și mărește vizibil micuța încăpere

image

Modelele și ornamentele arată cât se poate de modern și crează o atmosferă armonioasă.

image

2.Cum să-ti asiguri ordinea în baie.
E un lucru știut: dacă într-o încapere sunt curățenie și ordine, atunci și încăperea va părea mai spațioasă. Câteva astfel de răftulețe, în care poți să-ti păstrezi diferite mărunțișuri ( prosoape, produse de igienă) îți vor transforma pe loc grupul sanitar

image

image

3. Covorașul
Mulți consideră deplasat covorașul din geupurile sanitare, căci trebuie să ai mereu grijă de curățenia sa. Daca alegi însă materialul corect, care poate fi spălat sau curățat ușor, această problemă dispare. Covorașul este, fără îndoiala, un detaliu semnificativ în amenajarea unui closet micuț.

image

4. Sertarele mobile, în care poți amplasa mărunțișurile necesare, reprezintă alegerea perfectă. Ele pot fi amplasate nu numai într-o toaletă micuță, dar și într-o baie mică

image

Rafturile “la vedere” vă vor ajuta să țineți ordine în toaletă, dar o vor și înfrumuseța.

image

image

5.Designul minimalist
El îi va dubla, practic, dimensiunile .Liniile precise și culorile deschise vor descongestiona spațiul și-l vor mări. Poți pune chiar și un corp de iluminat original – iata un aspect neglijat, de regulă!

image

6. Oglinda.
Se știe că oglinda mărește suprafețele. Acest element produce mari transformări, ține cont de asta!

image

 

7. Elemente din materiale naturale.
Rafturile din lemn vor arata foarte bine în orice interior de mici dimensiuni. Ia a inte si la alte materiale naturale. Până și piatra poate deveni o soluție fericită.

image

8. Un tapet original
Un tapet vesel este o idee excelentă pentru a amenaja un closet de mici dimensiuni. Nuanța trebuie aleasă din gama culorilor reci, astfel vei crea senzația de spațialitate.

image

image

9. Alegând tapetul sau fototapetul, fii atent la imaginile în perspectivă. Chiar și un closet minuscul își va schimba radical forma , dacă în interiorul său vor exista peisaje mari.

image

10. Plantele.

Nu suntem obișnuiți, nu-i așa? să vedem plante de apartament în interiorul grupurilor sanitare. Și ce păcat! Chiar și niște plante micuțe vor crea senzația de confort. Exostă o mulțime de plante care nu au nevoie de lumină și care pot trăi bine-mersi în spații umede.

image

 

Sursa: takprosto.cc

Imagine reprezentativă: womenshealth.de