Ea și El

Adevărata diferenţă dintre femei şi bărbaţi

static.diary.ru

Jurnalul ei:

“Astăzi am observat că soţul meu s-a purtat puţin cam ciudat. Am rezervat o masă la Restaurantul nostru preferat şi trebuia să ne întâlnim acolo pe seară.

Am fost la cumpărături cu prietenele mele şi am întârziat puţin. Greşeala mea. A vorbit mai puţin decât de obicei şi am observat că îl deranja ceva. Iniţial am crezut că este din cauza întârzierii mele dar mai târziu aveam să aflu că era ceva mult mai serios. I-am sugerat să mergem într-un loc mai retras ca să putem vorbi. L-am privit în ochi şi l-am întrebat ce s-a întâmplat? Părea că mă ignoră şi mi-a răspuns că totul este în regulă. L-am întrebat dacă am greşit cu ceva dar continua să susţină că nu este supărat şi că nu trebuie să îmi fac griji.

Pe drumul spre casă i-am spus că îl iubesc. Mi-a zâmbit şi a continuat să se concentreze la condus. Acum, chiar nu găsesc nici o explicaţie pentru situaţia aceasta. De ce nu mi-a spus şi el că mă iubeşte? Am ajuns acasă în siguranţă dar eram răvăşită. Fără să vreau am observat că a păstrat distanţa faţă de mine şi se purta ca şi cum nu existam. Stătea pe canapea şi urmărea emisiunea lui preferată. I-am spus: “Noapte bună!” şi am mers în pat.

După 15 minute a venit şi el în dormitor şi s-a băgat sub pătură. A adormit rapid. Cât despre mine… Nu am putut să adorm tot încercând să aflu ce se petrecea cu soţul meu. Simt că îl pierd. Căsnicia mea probabil se încheie… Toată viaţa mea va fi dată peste cap…”

Jurnalul lui:

“Astăzi nu mi-a pornit motocicleta. Probabil s-a întâmplat ceva cu motorul, dar nu îmi dau seama ce anume. Cred că trebuie să merg cu ea la mecanic…”

Sursa: Brightside.me
Foto: static.diary.ru