Ea și El Povestea mea

Ginerele meu este un impostor!

Stimata redactie!

Din promo-urile difuzate la TVR am inteles ca emisiunea dvs va fi reluata in octombrie. Ma grabesc sa va scriu, in speranta ca, poate, in primele editii sa va ocupati si de cazul meu. El reprezinta, in primul rind, o problema de moralitate, discutarea careia, acum., in prag de campanie electorala, este , cred, foarte nimerita si veti vedea imediat de ce..
Ana si Mihai, fiica si, respectiv, ginerele meu, sunt casatoriti de 22 de ani. Au impreuna doi copii, ambii elevi de liceu. Am stat mult in cumpana , daca sa va scriu sau nu, caci aceste rinduri ar putea insemna inceputul sfirsitului, atit pentru Mihai, cit si pentru fiica mea..
Anul acesta , ginerele meu a primit vestea că s-sar putea să obțină un post în structurile de conducere ale partidului din care face parte. Ar trebui sa fiu tare mindra de acest lucru. Sotul fiicei mele este, de altfel, un barbat extrem de capabil profesional, un om de afaceri prosper, respectat de toti colaboratorii sai pentru inteligenta, spirit intreprinzator, tenacitate. Toate aceste valente pozitive sunt umbrite insa de o latura mai putin cunoscuta a caracterului sau: in afara serviciului, Mihai este un om imoral, care-si inseala sotia cu usurinta cu care ai clipi din ochi. Acest lucru s-a intimplat inca din primii ani de casnicie, cind Ana mea a fost “tradusa” in repetate rinduri. Colege de birou, ba chiar prietene de familie, au cazut in plasa curtenitorului meu ginere. Iubindu-l foarte mult, fiica mea a inghitit taote aceste escapade amoroase, bucurindu-se ca, de fiecare data, Mihai tot acasa se intorcea. In ultimii ani, chiar si sub ochii copiilor, deja mari, tatal lor continuat sa duca o viata dubla. Avind bani, lucrul acesta ii reusea din ce in ce mai usor. Schimba secretarele precum camasile, iar angajarile la firma se faceau stiti dvs dupa ce criterii. Nu vreau sa va spun cita nefericire a semanat acest om in sufletul fiicei mele, care , iata, continua sa rabde in tacere, de dragul copiilor.In ceea ce ma priveste, datorita pozitiei mele neiertatoare, am devenit persona non grata in casa ginerelui meu..
Si iata ca, de curind , am aflat de perspectivele politice ale lui Mihai. Atunci m-am hotarit sa va scriu..Cum poate avea pretentia, un asemenea om, lipsit de moralitate, sa faca parte din conducerea unuia dintre cele mai puternice partide din România? Cum isi va privi in ochi electoratul, peste doi ani, la alegeri?  Cei din jur imi spun sa nu ma ambalez, ca toti politicienii sunt la fel. Eu insa un pot sa rabd. Va dati seama, odata ajuns pe cai mari, în politică, cit ii va creste cota in fata femeilor? Vai de fiica mea si de nepotii mei!
Ajutati-ma, va rog frumos, sa demascam impreuna acest impostor!

Cu deplina consideratie,
Amalia Spataru, pensionara

NOTA REDACTIEI: Astăzi ,  la Femei de 10, Bărbați de 10” va fi pus în discuție acest caz.

Imagine reprezentativă : polipretzels.wordpress.com