Diverse

Actrița Susan Sarandon a inventat o nouă “orientare sexuală”

 

«Invenția » cunoscutei actrițe americane a fost datată în anul trecut și se referă la orientarea către “persoanele vaccinate anti COVID19 și gata de aventuri” 

Susan Sarandon a declarat că ea este gata să aibă relații  u orice om de pe planeta asta, indiferent de vârstă, sex si culoarea pielii. Singurul criteriu care contează este ca aceasta să fie vaccinată anti COVID19 și să aibă drag de aventuri.  Asta reprezintă, în opinia sa, o noua “orientare sexuală”. 

Actrița, în varstă de 74 de ani, a apărut cu această declarație în podcastul Divorced NOT Dead, a Carolinei Stanbury. Ea a răspuns astfel întrebării : “- Ce este important pentru dumneavoastră, la partener?” Actrița a mai completat că ei ii este totuna  daca partenerul său este bărbat sau femeie, subliniind că nici vârsta nu contează, nici culoarea pielii. Și că acestea nu reprezintă decât niște detalii nesemnificative.

«Dar sunt interesată în acele persoane cărora le place aventura. Cele care își pot permite luxul de a nu-și dori o familie. M-am săturat de familii până peste cap! Partenerul meu poate fi la fel de bine și profesor, și scriitor dar și un oarecare.  Important este să-și știe locul. Și sa nu se sperie de oamenii care se apropie ce mine, pe stradă și-mi declară : “Doamne, sunt atât de îndrăgostit de dumneavoastră!”

 Mai demult Susan se întâlnea cu bărbați mai tineri decât ea și declara că e complicat să-și găsească parteneri între cei de vârsta sa. «Mulți dintre cei din generația mea tremură după statutul lor și le e frică să-și schimbe viața. Ei sunt, de regulă, ermetici, sunt închiși la nou și nu sunt deloc curioși”. A adăugat îndrăgita actrița americană. 

Susan Sarandon este posesoarea unor premii 

Oscar și Bafta și a avut nominalizări la șase premii Emmy nouă premii Globul de aur.  Ea a divorțat de soțul sau Chris Sarandon în 1979, după 12 ani de căsnicie. Are 3 copii – o fiică de la un regizor italian și doi băieți cu  actorul Tom Robbins. 

Surse: People.com, The Independent

Publicitate