Fii perfectă, eu te ajut Frumusețe

Acneea, drama adolescenţei mele. Vindecarea mi-a schimbat viaţa.

Nimeni nu poate şti, nimeni nu poate simţi drama adolescenţei mele. Deşi ştiu… ca mine sunt sute de mii de fete care se privesc acum în oglindă şi plâng pentru rănile chipului lor.

M-am născut cu un ten gras. Se zice că e bine, pentru că nu voi avea riduri. Când am crescut însă, tenul meu a devenit un teren ideal pentru acnee. Multă, dureroasă, imposibil de rezolvat la cosmetică. Am luat medicamente… fără succes. Am auzit de la un specialist că dacă iau anumite anticoncepţionale, se va regla organismul. A fost mai rău! Mă învăţasem să port părul pieptănat spre faţă, pentru că, deşi mergeam oriunde cu fondul de ten aplicat, plus machiaj, îmi imaginam că oamenii îmi văd numai imperfecţiunile. Ajunsesem să dorm cu fond de ten pe chip, pentru a îmi ascunde durerea de a fi marcată pe chip. Credeam că nu voi fi niciodată frumoasă.
Atunci s-a întâmplat minunea… Cineva mi-a povestit de un tratament. Nu exista în România. Ce mai aveam de pierdut? L-am căutat şi l-am gasit în Italia. Am început şi, când am văzut că tenul meu devine din gras, mixt, şi că acneea dispare, mi-e foarte greu să vă spun câtă fericire am simţit!!!! Şi acum îmi vine să plâng… În câteva luni am putut zâmbi lumii, fără să-mi mai ascund faţa!!
Am rămas cu amintiri de neşters… De atunci, a mă aşeza pe un pat de cosmetică e un coşmar. Nu o pot face! E adevărat, nu mai am nevoie. Dacă cineva străin încearcă să-mi atingă faţa, sar ca arsă. Durerea revine. Acum sunt însă fericită… şi îl pot lăsa pe Cristi să mă sărute pe obraji de câte ori doreşte. Am scăpat…

Iată reţeta care m-a ajutat să zâmbesc din nou!

  1. Dimineaţa şi seara trebuie să vă curăţaţi faţa cu Lapte demachiant cu propolis.  Curăţă în profunzime, respectând PH-ul şi menţinând stratul hidrolipidic al pielii.
  2. Continuaţi curăţarea în profunzime cu un Gel demachiant pentru ten impur acneic. Are un efect de echilibrare a secreţiei de sebum şi purificator pentru tenurile impure şi acneice. Contraatacă secreţia de sebum în exces şi ajută la restabilirea echilibrului fiziologic al pielii. Este realizat după o reţetă bio extraordinară din provincia Liguria şi conţine extract de palmier pitic, seminţe de grapefruit şi lămâi din zona italiana Cinque Terre.
  3. După această curăţare, începeţi tratamentul cu Loţiune tonică cu propolis. Acţiunii de tonifiere i se adaugă proprietăţile purificante ale propolisului, lăsînd tenul curat, tonic, neted şi umectat.
  4. Seara, dupa aplicarea loţiunii, faceţi un gomaj cu Gel Scrub Ten Gras. Conţine acid glicolic şi brusture. Se foloseşte ca un săpun normal sau ca şi gomaj. Efectul „peeling” poate fi dozat, variind perioada de repaus şi intensitatea masajului.
  5. Dimineaţa, dupa loţiune, folosiţi Crema Lipozomiala. Hidratantă şi nutritivă, cu filtru solar, pentru ten predispus la cuperoze şi înroşiri generate de agenţi externi. Cu: extract de ghimpe,muşeţelnalbăalfa bisabololoalantoină, filtru solar, unt de karite.
  6. Seara, după loţiune, folosiţi Crema Propolis. Cremă curativă cu înalt conţinut de principii active, pentru normalizarea sebumului, antiacneic, igienizant. Permite exploatarea celor mai bune proprietăţi ale plantelor medicinale. Cu: propolisvitamina Eulei de măsline, ulei de germeni de grîu, ulei de floarea soarelui.
  7. Când ajungeţi acasă, la amiază, e bine să aplicaţi o Cremă 24 de ore pentru ten impur acneic, după reţete din zona Liguria. Echilibrează funcţiile pielii şi ajută la înlăturarea “luciului” specific tenurilor ce secretă sebum în exces. Menţine pielea hidratată, proaspată şi strălucitoare. Conţine extract de lămâie din Cinque Terresi salvie de Albenga în combinaţie cu extract de palmier pitic şi seminţe de grapefruit.
  8. De două ori pe săptămână e bine să vă preparaţi o Mască Revitalizantă. Este o mască profesională în pulbere, multifuncţională, absorbantă, hidratantă, de estompare. Cu colagen şi mucopolizaharide. Aceasta se prepară cu un ulei esenţial Fosfacomplex din levănţică, care calmează si echilibreaza pielea uscată şi sensibilă, împotriva iritaţiilor cauzate de factori externi. Reglează sebumul, pentru pielea grasă, cu luciu, cu tendinţă acneică.
  9. De trei ori pe săptămână, vă invit să faceţi şi un uşor masaj facial cu Biocompensator acid. E un ser profesional în fiole hidratant, emolient, filmogen, protectiv (10 fiole de 5 ml). Uşor acid, cu pH 5, brusture, anhfeldtia concinna (algă roşie din Oceanul Pacific) şi colagen.

Succes!

P.S. Produsele tratament se găsesc la preţ de importator în magazin online: www.ardes.ro

Consultaţii şi sfaturi personalizate gratuite pe blog: www.oanaturcu.ro

 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate