Frumusețe

Cum să-ți lungești genele prin metodele bunicii?

Fiecare femeie își dorește gene lungi și frumoase. Pentru a accelera creșterea acestora nu trebuie neapărat să cheltuim timp și bani mergând pe la saloane cosmetice de top, ci putem apela la sfaturile bunicii, care, de cele mai multe ori, sunt extrem de eficiente. Și, evident, mult mai accesibile!

Multe femei preferă să-si facă implant, în loc să aibă grijă de propriile gene.
Iată, așadar, ce recomandă bunica :

• uleiul de cătină este foarte indicat pentru întărirea genelor. Iată cum anume trebuie să-l preparați : puțin ulei de cătină se amestecă cu puțin suc de morcovi, apoi cu un bețișor cosmetic ungeți-vă genele cu acest amestec. Puteți repeta procedura zilnic, nu veți avea decât de câștigat.

• Pentru ca genele dvs să fie mai lungi și mai dese, preparați un medicament din ulei de cătină si vaselină. Amestecați o linguriță de vaselină cu jumătate de linguriță de ulei de cătină. Ungeți-vă genele cu acest amestec. Dacă o veți face regulat, rezultatele nu vor întârzia să apară. De asemenea , puteți folosi un amestec de ulei de migdale și ulei de piersici.

• Uleiul de migdale ajută și el la accelerarea creșterii genelor, dar și a sprâncenelor. Frecați bine , cu el, genele și așteptați până intră în piele.

Pentru a obține rezultatele scontate de la toate aceste proceduri, nu trebuie să uitați să le folositi în mod regulat. Important este că veți scăpa de aruncat banii pe fereastră, mergând pe la saloane costisitoare. După folosirea metodelor de la bunica, genele voastre vor dobândi o frumusețe naturală.

Sursa: www.garmoniazhizni.com