Frumusețe

Accesorii potrivite părului tău

accesorii par

Adori accesoriile pentru păr, însă nu îndrăzneşti să porţi de teama de a nu da greş?

Iată câteva sugestii care te vor ajuta să găseşti accesoriile potrivite, în funcţie de tipul de păr: fie că este lung, scurt sau cârlionţat. 🙂

Bentiţe, pentru părul scurt!

accesorii parAccesoriiile care se potrivesc perfect părului scurt sunt bentiţele. Bentiţele subţiri au rolul de a accentua tunsoarea. Dacă ai părul foarte scurt, este indicat să optezi pentru bentiţe elastice, care să nu fie mai groase de 6-7 centimetri. Cheia este să creezi volum.

Dacă părul nu este foarte scurt, poţi folosi şi o eşarfă. Dacă ai ales o eşarfă într-o singură culoare, poţi prinde şi una sau două broşe mici, de efect.

Clamă de tip pieptene, pentru păr subţire

accesorii parCea mai mare provocare pentru cele care au firul de păr foarte fin, subţire, este găsirea unui accesoriu potrivit. Ei bine, o clamă cu dinţi de pieptene este ideală pentru a-ţi accesoriza părul.

Alege să-ţi faci o cărare într-o parte,apoi iei o şuviţă pe care o prinzi cu ajutorul clamei, deasupra urechii. Ca să fii sigură că va rezista cât mai bine, poţi adăuga şi puţin fixativ.

Elastic ornamental, pentru părul ondulat

Un elastic ornamental este soluţia perfectă pentru femeile care au părul ondulat. Cel mai simplu este să îţi strângi părul într-o coadă, pe care să o porţi pe o parte. Alege un elastic ornamentat cu o floare.

Şi coroniţa este o alegere indicată pentru femeile cu părul ondulat. Îţi dai tot părul pe spate,apoi îl fixezi cu ajutorul coroniţei. Se potriveşte atât pe timpul zilei, cât şi seara, dacă ai un eveniment la care, de exemplu, ai ales să porţi o rochie lungă, elegantă.

Agrafe, pentru părul lung

accesorii par_Dacă ai părul lung şi drept, ai nenumărate variante pentru a-ţi coafa părul cu diferite accesorii. Astfel, îţi poţi împleti părul într-o coadă lejeră, pe care să o prinzi cu o clamă în formă de fundiţă.

În cazul în care mergi la un eveniment sofisticat, alege o agrafă împodobită cu pietre strălucitoare. Tot o astfel de clamă poţi folosi şi dacă alegi ca după ce ţi-ai împletit părul, să-l strângi într-un coc,pe care ai întâi îl fixezi cu ajutorul unor clame mici. Dacă ai breton, îl poţi fixa într-o parte, cu ajutorul a două clame

_