banner marshal garden
Frumusețe

Cei mai aprigi 7 dușmani ai femeii

Din nefericire, nu suntem mai presus decât Tmpul, așa că singurul lucru pe care-l putem face, este să îmbătrânim frumos și cu demnitate. Iar lucrul cel mai important este să nu ne adăugăm ani, cu bună știință!
Nu greșim când spunem : totul e în mâinile voastre! Dacă în buletin ai 50 de ani, în suflet – 18, iar de arătat, arăți ca la 70, atunci e cazul să-ți pui problema : oare unde ai greșit?
Iată 7 elemente care ne adaugă ani în plus și de care trebuie să ne ferim:

1.Greutatea în exces.

Grăsimea ni se așează criminal pe taliile noastre, altădată suple. Nu ni se mai potrivesc rochiile de odinioară și nici adresarea : „Domnișoară!”. Vrei să eviți această tragedie? Nu te da bătută! Mai bine renunța la făinoase și grăsimi, dar și la mâncatul târziu în noapte!

2. Un machiaj foarte strident

Ceea ce arată foarte bine pe o copertă a unei reviste glossy, poate arăta horror pe chipul unei femei de vârstă balzaciană, la lumina zilei. Produse cosmetice de calitate, un machiaj ușor cu accente în zona ochilor sau in cea a buzelor – și iată secretul unei întineriri subite!

3.Părul lung

Experți în frumusețe feminină, francezii au declarat demult : cu cât este mai în vârstă femeia, cu atât trebuie să-i fie mai scurt părul. Desigur că există și excepții, dar cel mai adesea, o cucoană de vârstă mijlocie cu un păr șiroindu-i pe umeri, prins eventual în clame de plastic sau elasticuri colorate, pare mult mai bătrână decât o alta, născută în același an, dar purtând părul scurt.

4. Bronzul exagerat

Cu ceva ani în urmă, a-ți petrece concediul într-o țară cu soare mult și a te întoarce de acolo cu un bronz în stilul „pui la rotisor” poate că era la modă. Acele vremuri au dispărut însă și nu vor mai reveni niciodată. Acest bronz exagerat nu numai că îmbătrânește pielea, dar vă și adaugă riduri suplimentare.

5. Mâinile și gâtul neîngrijite

Țineți minte: taman mâinile și gâtul vă dau în vileag vârsta! Acordați-le atenția cuvenită!

6.Ținutele pentru adolescenți

O damă de vârstă respectabilă care poartă pantaloni scurți arată mai degrabă ridicol decât tinerește. Dacă ați îmbrăcat ținutele fiicei dvs ( sau chiar nepoatei! ) mai degrabă veți arăta precum „nebuna satului”, decât o tinerică atrăgătoare.

7.Dorința nebună de a nu îmbătrâni niciodată!

După cum spuneam, niciuna din noi nu este mai presus decât Timpul. Și, din păcate, nu avem ce face. Și atunci când nu mai avem 25 de ani, și nici măcar 35, este de preferabil să fim ” o distinsă femeie de vârstă mijlocie” decât o babă vulgară, de care râde toată lumea.
Rămâneți, așadar, de-a pururi frumoase, dragele noastre!

Sursa: womanhappiness.ru

Femei de 10 pe Facebook