Diverse Ea și El

8 semne că nouă, femeilor, ne lipsește sexul

Este foarte răspândită ideea că noi,femeile, în comparație cu bărbații, ne putem lipsi de sex. Nici că se putea o teorie mai eronată ca aceasta!

Dacă o tânără este capabilă să-și înfrângă pornirile sexuale, această abstinență se va reflecta obligatoriu fie în fizicul ei, fie în comportament. Care sunt așadar semnele care trădează o astfel de…să-i spunem “fată bătrână”?

Pentru început să-i creionam un portret-robot :
1. Ea arată mereu nedormită. Așa și este, pentru că absența hormonului natural – oxitocina – care este eliberat în sânge, în timpul orgasmului, femeia poate să aibă un somn foarte prost, să se foiască toată noaptea în așternut.
2. Respectiva femeie pare mult îmbătrânită. Colagenul care se sintetizează, în timpul actului sexual, face pielea moale si mătăsoasă.
3. Ea va avea probleme și cu tenul, caci progesteronul generat de activitatea sexuală curăță tenul de coșuri, tonifică musculatura și rezolva problemele legate de aspectul sânilor.

Haideți să ne ocupăm acum de felul cum se manifestă o “fată bătrână”:

4. E nervoasă și își revarsă nervii asupra celor din jur. Lipsa de endorfine îi afectează percepția asupra lumii înconjurătoare.
5. Ea consumă deseori medicamente analgezice. Dacă ar fi făcut sex, ar fi constatat că nu o mai dor toate cele, pentru că oxitocina și estrogenul diminuează senzațiile de durere.
6. Este în permanență bolnavă. Asta pentru ca apropierea intimă crește cantitatea de anticorpi cu 30 la sută.
7. Uită. Motivul? Sexul îmbogățește sângele în oxigen, care apoi ajunge în hipotalamus – centrul creierului și responsabilul cu memoria noastră.
8. Este veșnic nemulțumită de sine. Iar aici, oricum am privi-o, absenta sexului influențează stima de sine.

Putem găsi multe exemple în zilele noastre. Există numeroase femei care și-au pus sexualitatea în cui, și se mai și laudă cu asta! Dacă nu vrei să devii subiect de ironii sau de compasiune, gândește-te bine dacă ai ales varianta corectă de viață. Anii trec, nu uita! Nu-l mai aștepta pe prințul călare pe calul alb! Chiar dacă dragoste nu există, fă loc în viața ta sexului!
Sursa : cluber.com.ua

Surse foto: skholazhizni.ru, vmirechudes.com,mhealth.ru, spb.mk.ru

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.