Ea și El

7 moduri de a-l “îndrăgosti” de tine pentru totdeauna


Neobosiții sexologi, tot studiind resorturile care stau la baza forței de atracție între sexe, au încredințat revistei Elle concluziile lor, propunându-le femeilor de pretutindeni câteva metode verificate, prin care acestea vor reuși să-l cucerească definitiv pe bărbatul iubit!

Potrivit celebrului sexolog Alex May, fiecare femeie visează în sinea ei să-și facă bărbatul iubit ca să-și piardă mințile după ea. Referindu-se la principiile de bază ale relațiilor armonioase dintre sexe, el declară următoarele : ” La trainingurile mele au participat o mulțime de bărbați, iar statisticile au relevat faptul că în viața fiecăruia din ei nu au existat mai mult de 1-2 femei pe care ei să le numească “amante perfecte” și care să le fi oferit partide de sex memorabile pt tot restul vieții. Și când spunem asta, nu ne referim doar la tehnicile sexuale, ci și la particularitățile psihologice.”
Următoarele 7 sfaturi te vor ajuta, așadar, să devii acea iubită, pe care bărbatul să n-o uite niciodată și de la care să nu-și dorească să plece imageniciodată”

1. Fii sinceră! Barbații nu reacționează la aluzii. Comunică deschis cu partenerul tău, împărtășiți-vă reciproc impresiile și emoțiile, în special legat ceea ce se petrece în așternut. Dacă nu-ți place ceva, vorbește-i despre asta. Nu trebuie să rabzi, amăgindu-te cu ideea că, la un moment dat, se va prinde singur.

2. Relaxează-te! Simte-te liberă, dă-i voie bărbatului iubit să-ți ofer plăcere. Sexul nu trebuie să devină un favor pe care i-l faci partenerului tău. Reținerile din dormitor sunt, de regulă, efectul unei educații rigide, al unor complexe legate de aspectul fizic ș.a.m.d. Bărbatul sesizează aceste rețineri, se blochează el însuși, încetează să mai încerce să-ți ofere plăcere și se îndepărtează, încet-încet de tine. Acest lucru poate compromite definitiv relația voastră.

3. Nu uita de comunicarea cu partenerul! Avem aici în vedere acele cuvinte, sunete și gemete, pe care simți nevoia să le emiți în timpul actului sexual, dar ți le înfrânezi. Nu trebuie să te rușinezi să-ți exprimi emoțiile. Bărbatul se va strădui să-ți ofere și mai multă plăcere, dacă va constata acest feedback!

  1. 4. Împărtășiți-vă emoțiile! Ferește-te de schimbările bruște de stare. imageBarbații nu sunt capabili să înțeleagă acest lucru. Ei nu înțeleg nici largul spectru emoțional, pe care-l parcurgi, zi de zi, ca femeie. Dacă ai vreun eveniment deosebit care te stresează, vorbește-i partenerului tău despre trăirile tale, spune-i în ce fel te-ar putea ajuta. Vei avea surpriza să constați că partenerul tău nu e deloc un animal fără rațiune și sentiment, ci pur și simplu, lumea lui se deosebește foarte mult de a ta!

5. Orgasmul corect. Este foarte important să înțelegi în ce moment trebuie să te oprești sau să încetinești ritmul, în timpul actului sexual. Dacă abandonezi prea repede – i-ai ratat Lui orgasmul, iar dacă o ții într-un ritm susținut până în ultimul moment – îi vei provoca o senzație fizică dureroasă. Femeia poate să observe, în timpul sexului, cum bărbatul dă , al un moment dat, senzația că-și retrage ușor bazinul. Acesta este momentul! data viitoare, va trebui să încetinești ritmul puțin mai devreme decât acest moment.

image6. Interesează-te de ceea ce-i place iubitului tău! Chiar dacă nu este vorba de un partener nou, întreabă-l periodic ce senzații noi ar dori să experimenteze. O astfel de grijă față de partener îi va produce acestuia o mare plăcere. În general, bărbații nu sunt prea des întrebați despre plăcerile lor, dorințele lor etc, de aceea, o astfel de grijă se va reține și te va deosebi radical de iubitele lui precedente.

7. Mulțumește-i partenerului tău pentru plăcerea oferită. Majoritatea femeilor neglijează acest aspect. Pentru un bărbat este foarte important să știe că-i apreciezi performanțele. Imediat după o partidă de sex vorbește-i despre cât de bine te-ai simțit, fă-i un compliment delicat. Dar să nici nu cazi în extrema cealaltă , adică să-l lauzi mai mereu, pentru că această laudă nu trebuie să devină ceva banal, nu trebuie să intre în rutină. Dar o dată pe lună, să zicem, e bine să-i spui cât de bine te simți în compania lui și câtă plăcere îți oferă. Va fi și pentru el un stimulent pentru a se autodepăși!

Fotografii: vk.com, mobilmusic.ru, copypast.ru