banner marshal garden
Ea și El Povestea mea

Virtual

Mai multe despre Tom-D.

”Spune-mi câte ceva despre familia ta.”

”Okay, familia mea. Bine-nțeles, nu sunt căsătorit, tatăl meu este contractor guvernamental, mama mea a lucrat la bancă dar s-a pensionat. Au 5 copii, 2 băieți și 3 fete. Mama mea mă sprijină în tot ce fac.”

”Așa fac mamele.”

”Aș vrea să spun același lucru și despre tatăl meu.”

”Înțeleg că nu ești în relații prea bune cu familia. Tocmai când voiam să te felicit că ai așa o familie mare.”

”Nu, doar cu tatăl meu.”

”O, îmi pare rău.”

”E un om foarte dificil.”

”Adevărat? Îmi pare rău, dragă.”

”Trebuie să se facă doar cum vrea el.”

” În orice familie sunt tensiuni. Sper că încerci să-l înțelegi. Vreau să spun, nu să-l judeci. Acum vorbesc ca părinte, bine-nțeles. Eu, împăciuitoarea!”

”Da. Acum îl înțeleg.”

”Oricum, nu locuiești cu ei, nu?”

”Nu, nu, ei locuiesc în alt stat, departe de-aici.”

”Adevărat?”

”Da.”

”Cu frații tăi te vezi?”

”Fratele, suntem doar doi. Nu.”

”Frații și surorile voiam să spun.”

”Fratele meu stă cu părinții. Eu stau cu sora mea.”

”Și mama ta?”

”Cu tata. Iubitul ei.”

Am simțit amărăciune în spusele lui.

”Sunt sigură că mama ta te iubește, dragă. Când ai văzut-o ultima dată?”

”Sigur că mă iubește.”

”Îi vei înțelege mai bine când vei avea familia ta și copiii tăi, dragă. Și-ți vei aduce aminte de mine – femeia aia albă și nebună avea dreptate. Thomas, să nu uiți niciodată să-ți iubești mama. Să nu-i frângi inima.”

Nu-mi răspunde, așa că schimb subiectul, încercând să-l mai înviorez.

”Thomas, ca să-ți completez materialul pe care l-ai citit (conversația mea cu Patrick) ți-am trimis o fotografie cu mașina mea. Îți amintești din chatul meu.”

”A, da accidentul.”

”Am găsit fotografia ieri.”

”Wow, dar ai avut mare noroc. Dumnezeu te-a salvat”, zise el, privind probabil fotografia.

”Da. Ce să-i faci. Femeie la volan. Glumesc, sunt un șofer bun. De când am făcut fotografia aia, am înconjurat pământul de două ori.”

”Adevărat? Mașina n-a fost avariată?”

”Nu prea tare. Știi, eu locuiesc la țară și merg în București aproape în fiecare zi.”

”În fiecare zi?”

”Da. Sunt doar 30 de kilometri, dar mă duc, mă-ntorc, în București am mult de mers. Dar e bine. Îmi place să conduc. Îmi plac o grămadă de lucruri, să conduc, internetul, Facebook-ul, să scriu, bărbații, tu. Zâmbește. După cum vezi, ai concurență.”

”Lol”, se miră el, surprins.

”Dar și multe altele”, continui eu să înșir lucrurile care-mi plac. ”Teatrul, muzica, lectura, înotul. O, nu, asta iar e pentru scammeri. Te întreabă asta tot timpul – despre hobby-uri.”

”Of, tu și scammerii tăi.”

”Știi ce m-a surprins în relația cu scammerii? Majoritatea sunt foarte educați, inteligenți. Mă întreb de ce nu-și găsesc altceva de făcut? E situația acolo chiar atât de rea? Nu-și pot găsi de lucru? Văd că nu-ți place subiectul. Bine, ai dreptate. Îți promit să nu mai vorbesc despre asta. Îmi pare rău. Thomas, care crezi că ar fi motivul pentru care ne-am întâlnit? Ar trebui să-l aflăm. Sunt sigură că nimic pe lume nu se petrece din întâmplare.”

”Da, și eu cred la fel.”

”Thomas, dragă, vreau să clarific o problemă, fiindcă mă simt foarte inconfortabil cu asta. Ai condus discuția în așa fel încât m-ai făcut să-ți mărturisesc dragostea mea. Chiar dacă ego-ul tău e satisfăcut acum, pentru mine nu e în regulă, pentru că mă simt ca o pedofilă ciudată care hărțuiește un băiat mai tânăr decât propriul său fiu. Vreau să-ți spun că dragostea mea este, în afara exotismului situației, o poveste de dragoste intercontinentală, interrasială, la fel de virtuală ca împrejurările în care ne-am cunoscut. Bine-nțeles că am știut de la început că admirația mea pentru frumusețea ta – și pentru talentul tău, pe care l-am descoperit mai târziu și cu atâta plăcere și încântare – va rămâne online pentru totdeauna. Dar e atât de greu să găsești un suflet pereche – ai văzut la fel ca și mine câte avem în comun – încât n-am putut să ignor asta. S-a întâmplat probabil pentru că sunt într-o perioadă vulnerabilă a vieții mele. Poate altădată aș fi trecut pe lângă tine fără să observ ce ființă minunată ești. Și mi-ar fi părut rău. Sper că și ție, dragă.

Vreau să te asigur că nu-ți voi cere niciodată nimic, nici măcar timpul tău. Ești binevenit să stăm pe chat ori de câte ori ai nevoie de mine. Și chiar vreau să te folosești de mine, ca de cel mai bun prieten al tău, pentru că am atâtea de oferit. Dragostea mea pentru tine, dragă, este energie pozitivă din care au am prea multă și sper ca tu să poți s-o folosești pentru binele și fericirea ta. Dumnezeu să te binecuvânteze. Dumnezeu să ne binecuvânteze, BF (best friend, cel mai bun prieten pentru cine nu știe engleza).

”Wao, ce pot să spun?”

”N-am spus eu destul? Am scris așa de frumos că până și mie mi-a plăcut.”

”E într-adevăr foarte impresionant.”

”Thomas, am spus exact ce am simțit. Întotdeauna spun ceea ce simt.”

”Și ai vorbit exact pe sufletul meu. Te iubesc așa cum ești.”

OMG. Doamne Dumnezeule. Ce-a spus? Of, cred că l-am zăpăcit de tot cu vorbele mele. Nu cred că cineva își poate imagina ce era atunci în sufletul meu. Dar oare asta a vrut să zică? Încerc să trec ușor peste asta și să nu dau prea mult sens vorbelor lui. Îi las ceva timp, să se dezmeticească. Să mă dezmeticesc și eu. Așa că îi zic:

”Adevărat? Știam eu că suntem suflete pereche. Îți mulțumesc, Thomas.”

”Dar nu mă hărțuiești.”

”Nu știu de ce am simțit asta, dragă. Dar sunt fericită să știu. Credeam că te stresez.”

”Nu mă stresezi, dragă.”

”O, mulțumesc lui Dumnezeu. Însemni foarte mult pentru mine. Voiam să lămuresc lucrurile. Sper că vom face asta mereu. Să nu lăsăm nimic neclar. Îți promit că voi fi sinceră cu tine tot timpul. Și te rog, te rog întreabă dacă nu știi, nu înțelegi sau vrei să știi mai mult.”

”Însemni foarte mult pentru mine. Bine. Cred că va trebui să vorbim când ajung acasă. Lucrurile încep să se cam aglomereze pe-aici.”

”Îți mulțumesc din nou, Thomas. Sunt fericită că te am în viața mea. În viața mea virtuală.”

”Zâmbește. Sunt fericit că suntem împreună. Îți mulțumesc.”

”Tu ești motivul pentru care zâmbesc. Pentru care exist.”

”Îmi pare bine că ești fericită. Pe mai târziu, dragă.”

”La revedere.”

 

Marilena si Thomas

 

Etichete

Femei de 10 pe Facebook