Ea și El

7 modalități discrete, prin care corpul tău te avertizează că te afli intr-o relație nepotrivită

 

Recunoaște : nu prea ai obiceiul să-ți asculți trupul, atunci când acesta încearcă să-ți comunice ceva. Și cât de tare greșești! Chiar dacă rațiunea ta încearcă să ignore ceea ce-ți soptește corpul, acesta din urmă continuă să-ți transmită semnele sale. 

Iată-le: 

1. Ai început să zambești foarte rar

Аsta semnifică faptul că nu mai ești fericită. Desigur, nu e normal să râzi chiar tot timpul, dar în orice relație se presupune că există destule momente fericite. Iar dacă nu există, înseamnă că te afli lângă bărbatul nepotrivit.

  2. Ți-a scăzut stima de sine

Relațiile pe care le avem trebuie să ne sporească încrederea in noi și sentimentul de mândrie. Ele trebuie să ne facă să ne simțim confortabil. Dar dacă complexele tale nu fac decât să se accentueze , la fel și neliniștea, atunci înseamnă că te afli într-o relație gresită. 

3. Simți o epuizare emoțională

Orice relație înseamnă o povară emoțională suplimentară. De regulă, este vorba de o energie pozitivă, care te umple, te împlinește. Dacă însă simți că te epuizează, înseamnă că relația ta este toxică. 

4. A încetat să te mai preocupe felul în care arăți si te simți

Acest lucru trebuie să fie mereu important pentru tine, în special starea ta de sănătate. Dacă ai început să te neglijezi, înseamnă că pui relația mai presus decât tine. Ceea ce este total greșit. 

5. Încerci din răsputeri să te autoconvingi că ești fericită

Te surprinzi deseori gândind că, asta e, așa trebuie să fie într-o relație, că e firesc să fie greu. Dar nu ai voie să crezi acest lucru! 

6. Simți că te-ai blocat într-o rutină păguboasă, de care nu știi ce să faci ca să scapi.

Nu mai vezi luminita de la capătul tunelului. Nu te mai bucură nimic. Simți că, pur și simplu, nu te mai bucură nimic. Simți doar ca vrei s-o iei la fugă, să scapi. Și…de ce n-o faci?!?

7. Partenerul tău te enervează continuu

Ai o permanentă stare proastă, te enrvează orice. Și asta numai pentru că prezența partenerului tău alături de tine te enervează. E cazul deci să pui punct!

Sursa: soulpost.ru 

Publicitate