Bărbați de 10

Bărbații inteligenți știu : o singură femeie este suficientă pentru o viață întreagă

În zilele noastre este greu de găsit un bărbat adevărat, care să ne iubească și sa ne prețuiască așa cum merităm. E greu să-l găsim pe acel bărbat care să ne accepte așa cum suntem. Care să ne facă să ne simțim cele mai fericite și iubite femei din lume. Numai un bărbat adevărat poate înțelege că o singură femeie îi este suficienta pentru întreaga viață.

Trebuie să fii bărbat adevărat, ca să înțelegi că acei bărbați, care se întâlnesc cu mai multe femei deodată sunt egoiști, plini de ei și ignoră sentimentele partenerei lor. Pentru că un bărbat adevărat știe că, atunci cand ești îndrăgostit cu adevărat, inima ta bate pentru o singură persoană.

Un bărbat adevărat știe cât de greu este să găsești acea iubire adevărată, iar atunci cand o va găsi, va face totul pentru a o păstra.

Un bărbat adevărat știe că “femeia ideală” este un subiect de Hollywood. El știe că fiecare poate avea neajunsuri, apucături enervante, slăbiciuni și frici, de aceea îsi va iubi partenera cu toate neajunsurile sale. Un bărbat adevărat nu va fi niciodată scos din sărite de defectele tsale. Pentru că, pentru el, tu ești femeia ideală și el te va iubi așa cum ești tu.

Un bărbat adevărat luptă pentru femeia pe care o iubește cu adevărat. El o ocrotește și o răsfață. Este gata să facă totul pentru ca ea să se simtă în siguranță. Un bărbat adevărat va fi mereu alături de tine. El nu te va lăsa sa te descurci singură cu problemele tale, cu grijile și temerile tale. El te va ajuta mereu. Te poți baza mereu pe el.

Un bărbat adevărat este mereu cinstit cu tine, pentru a nu-ținrăni sentimentele și a nu-ți frânge inima. Un bărbat adevărat îți va spune mereu adevărul, chiar dacă acesta este dureros, căci el știe cât de mulț înseamnă încrederea. Un bărbat adevărat îți va împărtăși interesele și preocupările.

Un bărbat adevărat te va inspira și încuraja mereu, prin tot ceea ce spune. El crede în tine și te susține.

Un bărbat adevărat te va alege mereu pe tine , pentru că , pentru el, nu există niciun alt om care să ocupe un loc atât de important în sufletul său.

Sursa : lifter.com.ua