Ea și El

7 lucruri plăcute pe care le poate face femeia, cu gura sa

Câtă bucurie pot aduce lucrurile simple, pe care de multe ori nu le băgăm în seamă. Multe dintre ele nu ne costă nimic, dar au o importanță covârsitoare în cadrul unei relații amoroase. Haideți să vedem câte poate face o femeie, pentru partenerul său, folosindu-și numai…drăgălașa guriță!

1. Zâmbetul
Este cea mai comodă modalitate de a atrage pe cine-ți poftește inimioara! Zâmbetul o evidențiază pe femeie într-o mare de chipuri triste și plictisite, iar zâmbetul pe chipul femeii iubite îl face pe bărbat să freamate. Cu ajutorul zâmbetului, femeia poate transmite o mulțime de emoții : de la o tristețe senină, pâna la un flirt pătimaș. Așa că folosiți-vă gurița pentru a zâmbi cât mai mult!

2. Vorba
Da, majoritatea bărbatilor se plâng că jumătatea frumoasa a omenirii vorbește fără oprire. In realitate, prin cuvintele rostite, prin tonalitatea vocii și prin maniera de a vorbi, femeile îi pot manipula cu ușurință pe bărbați. Deci, gurița voastră poate face minuni, dacă vorbește cu cap!

3. Tăcerea
Mai buna decât exprimarea vorbită a gandurilor unei femei, nu poate fi decât…tăcerea sa! Nu toate femeile sunt capabile de o astfel de magie, de asemenea aceasta reprezintă o calitate foarte apreciată de către bărbați. Uneori, cuvintele sunt de prisos. Deci gurița poate sa mai și tacă, câteodată!

4. Țuguirea buzelor
In mod normal, acest gest nu trebuie folosit ca răspuns la orice întrebare sau ca expesie a nemulțumirii voastre. Dar puteți apela la el, din când în cand. In primul rand, el va economisi câțiva neuroni ai dvs și ai partenerului, evitându-se o ceartă, in plus, un astfel de gest este mult mai ușor de suportat de către un bărbat, decât țipetele sau istericalele.

5. Folosirea guriței pentru a cere
La unii oameni, acest cuvant – “a cere”- crează tot felul de asocieri. Unii se feresc să ceară, caci nu-i lasă orgoliul? Deși nu e nimic rușinos în asta. Gestul trebuie însă dozat, căci altfel bărbatul va avea se timentul că este folosit. Totuși, dacă aveți nevoie de ceva, nu vă sfiiți să vă folosiți gurița pentru a cere: pe de o parte vă veți spori șansele de rezolvare a dorinței, pe de altă parte le veți da bărbaților sentimentul că sunt grozavi.

6. Recunoștința
Folosii gurița pentru a multumi. Uităm atăt de des să fim recunoscători, considerând că respectivii oricum știu că le sunteți recunoscători. “Mulțumesc” nu înseamnă numai recunoștință, ci și respect și prețuire. Nu evitați să-i multumiți partenerului chiar și pentru lucruri mărunte : aceasta îl va stimula să repete gesturile frumoase.

7. Motivarea
În spatele stăpânirii de sine si a calmului absolut ale oricărui bărbat se ascund, de fapt, băieței speriați și nesiguri, pe care gurița dvs trebuie să-i stimuleze și motiveze continuu. Numai așa îi veți însufleți să facă fapte mărețe!

Sursa : ivona.bigmir.ru
Foto: pinterest.com